lekkage

Lekkage

Heeft u last van lekkage in huis? Een lek is altijd erg vervelend! Bij waterlekkage in het plafond is het tevens vaak lastig om de precieze plek te vinden. Met een lekkagespecialist bent u altijd snel van uw probleem verlost. Hij gebruikt speciale apparatuur voor een snelle lekdetectie en verhelpt het lek in een mum van tijd.

Lekdetectiebedrijf gezocht? Zoek niet verder!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt snel een scherp geprijsde offerte voor het oplossen van het lek in uw woning. De offerte is geheel gratis én vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Start gratis offerteaanvraag

Of maak gebruik van de 24/7 spoedservice. Zo weet u zeker dat uw lekkage snel verholpen is!

  Gratis offertes vergelijken

  Omschrijving opdracht (*)  Gratis – Vrijblijvend

  Lekkage in uw woning direct verhelpen?

  Neem contact op met de 24-uurs spoedservice en uw lek is snel verholpen.

  Gratis offertes vergelijken

  Waterlekkage? Schakel een lekdetectiebedrijf in!

  Heeft u een last van een lekkende kraan in de badkamer? Of ziet u vochtplekken verschijnen op het plafond? Het is belangrijk dat u snel een lekkagespecialist inschakelt, voor een snelle lekdetectie om verdere schade te voorkomen. Bij grote lekkages maakt u het best gebruik van de spoedservice.

  De voordelen van een lekdetectiespecialist:

  • U voorkomt onnodige waterverspilling en kosten.
  • Dag en nacht, op feestdagen en in het weekend staat er een lekkage specialist voor u klaar.
  • Bij spoed staat er 24/7 binnen 30 minuten een vakman bij u op de stoep!

  Wat te doen bij lekkage in huis?

  Bij lekkages is het belangrijk dat u snel handelt. Zeker bij een gesprongen waterleiding in bijvoorbeeld het plafond moet u snel actie ondernemen. Het water kan veel schade aan uw woning aanrichten. Als de precieze plek van het lek niet duidelijk is, voert de specialist eerst een lekdetectie. Daarna gaat hij verder met het vakkundig verhelpen van het probleem. Handel snel om onnodige schade en kosten te voorkomen.

  Wat doet u bij een lek in huis?

  • Draai de hoofdkraan dicht.
  • Neem maatregelen om de waterschade te beperken.
  • Neem direct contact op met een lekkagespecialist voor het opsporen en verhelpen van het lek.

  Een lekkage opsporen: hoe werkt dat?

  Het vervelende van een waterlek is dat u deze pas opmerkt wanneer de gevolgen zichtbaar worden. Denk bijvoorbeeld aan vochtplekken op uw plafond of vochtige muren. Het opsporen van de exacte locatie van het lek is niet altijd makkelijk, omdat de vochtproblemen zich vaak ergens anders bevinden.

  Een lekkage specialist helpt u graag met geavanceerde lekdetectie!

  Daarvoor begint hij altijd met een visuele inspectie. Een lek in een pannendak is bijvoorbeeld goed te zien. Het wordt lastiger wanneer het lek zich in een weggewerkte leiding bevindt. In dat geval gebruikt de vakman geavanceerde apparatuur om het lek snel en nauwkeurig op te sporen.

  lekdetectie

  Lekdetectie

  Een waterlek in het plafond is een zeer vervelend probleem. Een lekkage is niet altijd gemakkelijk op te sporen en soms kan een lek maanden onopgemerkt blijven. Voor waterlekken in verborgen leidingen zijn moeilijk te lokaliseren, behalve met een professionele lekdetectie. Een lekexpert gebruikt speciale apparatuur voor het snel het nauwkeurig opsporen van het lek.

  Geen hak- en breekwerk nodig!

  De specialist gebruikt bijvoorbeeld een infraroodcamera door warmteverschillen op zoeken. Ook is ultrasone detectie mogelijk, of een druktest. Met een rookgasdetectie ontsnapt rook uit het lek en met endoscopie kijkt de expert met een kleine camera in de leidingen. Zo ziet hij snel waar een lek zich precies bevindt, waarna hij verder kan met het verhelpen.

  Wat kost het opsporen van een lekkage?

  Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van het opsporen van een lek in het plafond? Lekdetectie en het repareren van een lekkage in verwarmingsbuizen kost gemiddeld €75,- per project. Bevindt het lek zich in de badkamer? Reken dan op gemiddelde kosten van €300,- voor het repareren van de lekkage en het vervangen van de douchebak.

  Wilt u meer prijzen weten?

  Ieder lek en iedere situatie is anders, waardoor het lastig is om hier exacte prijzen te geven. In de volgende prijstabel vindt u daarom een handig overzicht van gemidde