Loodgieter leads kopen

Het werven van nieuwe klanten is in deze tijd steeds moeilijker. Wilt u ook meer nieuwe klanten werven zonder tijd kwijt te zijn aan acquisitie?

Begin met het inkopen van loodgieter leads!

Hier zit geen risico aan verbonden en is dus een betere marketing strategie dan het plaatsen van dure advertenties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het kopen van leads u biedt? Vul het contactformulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug met alle details!

Wat zijn leads?

Een lead is een potentiële klant: een lijntje naar een opdracht voor uw bedrijf. Wij genereren leads met onze website gericht op installatiewerk en loodgieters. We zijn dagelijks bezig aan het verbeteren van deze websites, zodat ze gemakkelijk gevonden worden. De loodgieter leads die wij binnenkrijgen zijn dus van geïnteresseerde potentiële klanten: zo is de kans groot dat u de klant zelf binnenhaalt!

De grootste voordelen van onze werkwijze

Investeren in leadgeneratie is enorm waardevol. U bent minder tijd kwijt aan marketing en het werven van nieuwe klanten, terwijl u tegelijkertijd meer omzet kunt draaien.

Hieronder zetten we onze grootste voordelen voor u op een rij:

  • Leads worden altijd gecontroleerd door ons servicecenter: kwalitatieve leads gegarandeerd!
  • U betaalt een vaste prijs per lead. Ontvang je geen leads? Dan betaal je ook niets!
  • Geen hoge instapkosten of duur abonnement.
  • U berekent zelf uw rendement: er zitten dus geen risico’s aan verbonden.
  • Leads op exclusieve basis mogelijk!
  • U kiest zelf het soort leads dat u het liefste ontvangt.
  • Er is altijd de mogelijkheid om leads te reclameren.

Wat is leadgeneratie?

Bekijk in deze video wat leadgeneratie is en hoe het in zijn werk gaat!

Hoe werkt het kopen van loodgieter leads?

Onze medewerkers werken dagelijks aan de kwaliteit van onze websites. Door onze inzet zijn de loodgieter websites één van de eerste hits in de zoekmachines. Als we eenmaal gevonden zijn is de kans groot dat ze oprecht geïnteresseerd zijn en het offerteformulier invullen.

Hierna gaat de aanvraag, ook wel de lead genoemd, via ons servicecenter. Hier worden slechte en verkeerde leads gefilterd, zodat u verzekerd bent van een potentiële klant waar u écht wat aan hebt. Tot slot worden de leads doorgestuurd naar uw bedrijf. U reageert hierop met een scherpe offerte en haalt de klant zo binnen!

Kwalitatieve leads gegarandeerd!

Uniek aan onze service, is dat we werken met een servicecenter. Elke loodgieter lead die bij ons binnenkomt is gecontroleerd op het servicecenter.

Zo bent u verzekerd van kwaliteit!

Een bijkomend voordeel van het servicecenter, is dat u zelf kiest welke leads u ontvangt. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen leads uit een bepaalde regio te ontvangen, of juist alleen de aanvragen met betrekking tot een specifieke klus.


Eenvoudig en snel nieuwe klanten werven?

Probeer onze leadservice gratis en vrijblijvend uit!

Loodgieter leads

Een groot deel van de aanvragen die we binnenkrijgen, zijn de loodgieter leads. Mensen die op zoek zijn naar een loodgieter voor het verhelpen van een lekkage, het installeren van sanitair of het verleggen van de waterleidingen.

De loodgieter leads die we ontvangen zijn erg divers! Zo kiest u zelf welke leads u ontvangt.

Lekkage leads

Een deel van de leads die we genereren hebben betrekking op lekkages. Dit zijn klanten die zo snel mogelijk geholpen moeten worden en daarom op zoek zijn naar een loodgieter uit de eigen regio.

Wilt u leads op exclusieve basis?

Dan is het zelfs mogelijk om met een telefoonnummer te werken, zodat u elke dag bereikbaar bent voor spoedgevallen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden.

Dakgoten leads

Een ander deel van de aanvragen bestaat uit dakgoten leads. Mogelijk heeft de klant last van een lekkende dakgoot of is het probleem juist dat de dakgoot niet meer goed werkt. Het varieert van kunststof tot zinken dakgoten en van onderhoud klussen tot het vervangen van de complete dakgoot!

Dakbedekking leads

Tot slot is een deel van onze leads gericht op de dakbedekking. Dakbedekking leads variëren van het repareren van een lekkend dak tot aan het vervangen van de dakbedekking. Sommige klanten weten precies welke dakbedekking zij nodig hebben, terwijl anderen op zoek zijn naar informatie en uw advies goed kunnen gebruiken.

Ook leads op exclusieve basis mogelijk!

Het kopen van leads kan op verschillende manieren:

  • Op basis van vergelijken: dit is de meest standaard optie. De klant krijgt van maximaal 4 andere bedrijven een offerte toegestuurd. Zij hebben de mogelijkheid om meerdere loodgieters met elkaar te vergelijken, en zo kiezen zij voor het beste aanbod!
  • Op exclusieve basis: wilt u uw kansen vergroten? Kies er dan voor om leads op exclusieve basis te kopen. In dit geval wordt de klant alleen uw offerte toegestuurd, waardoor de kans extra groot is dat u de klant binnenhaalt.

Ontvang de eerste 5 leads gratis!

Bent u geïnteresseerd en wilt u beginnen met het kopen van leads? U komt gemakkelijk in contact met potentiële klanten en kan zo in een mum van tijd uw omzet verhogen!

Probeer het gratis en vrijblijvend!

Twijfelt u of onze leadgeneratie bij uw bedrijf past? U kunt het kopen van loodgieter leads gratis uitproberen. De eerste 5 leads ontvangt u namelijk helemaal gratis! Zo kunt u zelf bepalen of dit bij u past en wat uw rendement zou zijn. Neem snel contact op voor meer informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*