dakgoten Breda

Dakgoten Breda

Direct contact: 085 500 9937

Lekken uw dakgoten of zit uw regenpijp verstopt? Het onderhoud aan de hemelwaterafvoer is erg belangrijk om waterschade te voorkomen: schakel daarom altijd een dakgootspecialist uit Breda in. Deze kan uw dakgoot indien nodig schoonmaken, repareren of vervangen. Zo weet u zeker dat al het hemelwater goed wordt afgevoerd.

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u welke werkzaamheden specialisten uit Breda uitvoeren. U leest onder andere wat een reparatie inhoudt en hoeveel het vernieuwen van de goten kost. Ook krijgt u meer informatie over de verschillende soorten materialen en de dakgoten waaruit u kunt kiezen. Met spoed op zoek naar een vakman voor een reparatie? Bel dan naar 085 500 9937 of vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat.

  Gratis offerte ontvangen

  Uw dakbedekking (*)

  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend

  Werkzaamheden dakgootspecialist

  Veel mensen denken dat een dakgootspecialist uit Breda zich voornamelijk bezighoudt met het ontstoppen van dakgoten en regenpijpen. Dit is zeker een belangrijk onderdeel van zijn werkzaamheden, maar toch doet een vakman zoveel meer dan alleen dat. Hij geeft u namelijk ook een persoonlijk en professioneel advies wat betreft de materialen en het type dakgoot dat u laat plaatsen. Daarnaast voert hij met gemak een reparatie uit om zo waterschade aan uw woning te voorkomen. Hieronder staan een aantal werkzaamheden die in Breda regelmatig voorkomen.

  • Dakgoten plaatsen en vervangen.
  • Dakgoot repareren.
  • Reparaties aan regenpijpen.
  • Hemelwaterafvoer ontstoppen.
  • Informeren en adviseren over de soorten dakgoten.

  Waarom dakgoot in Breda vervangen?

  De levensduur van een dakgoot in Breda is afhankelijk van het materiaal, maar gemiddeld gaan dakgoten 20 tot 25 jaar lang mee. Het kan natuurlijk voorkomen dat de hemelwaterafvoer door storm of andere omstandigheden zodanig beschadigd is geraakt, dat repareren alleen niet afdoende is om de kwaliteit te vernieuwen. In dat geval is het vervangen van de dakgoot noodzakelijk.

  U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de dakgoten al eerder te vernieuwen, omdat u een ander materiaal wilt. Het materiaal heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van uw huis. Het vervangen van dakgoten heeft in ieder geval een aantal belangrijke voordelen:

  • het geeft uw woning in Breda een mooiere uitstraling;
  • nieuwe dakgoten zorgen voor een waardevermeerdering;
  • dakgoten vervangen voorkomt waterschade aan uw huis.

  dakgoot plaatsen Breda

  Werkwijze nieuwe dakgoot plaatsen

  Laat u bijna structureel een reparatie uitvoeren? Dan is het vaak onvermijdelijk: u moet nieuwe dakgoten laten plaatsen. Het is verstandig om hiervoor een dakgootspecialist uit Breda in te huren. Hij plaatst nieuwe dakgoten op twee verschillende manieren: door middel van dakgootbeugels of met behulp van een ombouw. Dakgootbeugels zijn de meest voordelige optie. Hierbij hangt de dakgootspecialist uit Breda de goot met behulp van beugels onder aan uw dak. Het is belangrijk om te kiezen voor materiaal dat goed bij uw woning in Breda past, omdat de dakgoot volledig zichtbaar is. Een ombouw werkt de dakgoot juist volledig weg in stijl van uw huis.


  dakgoot reparatie

  Dakgoot reparatie Breda

  Wanneer er een lek ontstaat in de dakgoot, dan is het in een aantal gevallen mogelijk deze te repareren met behulp van EPDM, everseal of mariseal. EPDM en Mariseal zijn beide rubberproducten die gebruikt worden voor het repareren en afsluiten van soldeernaden of andere vormen van slijtage. Everseal wordt geleverd als een soort sticker, waarmee u het gehele oppervlak van de goot kunt afsluiten. Denkt u dat een reparatie nodig is? Laat dan een professional uit Breda deze reparatie uitvoeren. U weet dan zeker dat het repareren snel gebeurt, en voorkomt problemen op de lange termijn.

  Dakgoten reinigen Breda

  Onderhoud aan uw dakgoten is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning. Het verlengt de levensduur van de hemelwaterafvoer, het voorkomt waterschade en draagt dus bij aan de waarde van het pand. Als u een dakgootspecialist uit Breda inhuurt voor het reinigen van de dakgoten, dan brengt hij zelf alle benodigde materialen met zich mee. Met een hoge ladder of zelfs steiger heeft de vakman gemakkelijk toegang tot de goten. Alle losse bladeren, takken en andere vervuiling schept hij weg en met een borstel schrobt hij de dakgoot schoon. Deze slibben na verloop van tijd namelijk ook dicht, dus dit moet ook structureel verwijderd worden.