dakgoten Eindhoven

Dakgoten Eindhoven

Direct contact: 085 500 9937

De dakgoten zorgen ervoor dat het hemelwater wordt afgevoerd van het dak van uw woning in Eindhoven naar het riool. Belangrijk om de dakgoot en de regenpijp in goede conditie te houden, anders heeft u kans op verzakkingen of verstoppingen. Een reparatie is dan noodzakelijk. U heeft de keuze uit verschillende materialen voor een dakgoot, denk aan kunststof of zink.

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over de werkzaamheden van een dakgootspecialist uit Eindhoven en waarom het verstandig om is om deze in te schakelen voor het vervangen en repareren van goten. Daarnaast vertellen we u meer over de materialen en verschillende dakgootsoorten. Uiteraard geven we ook meer inzicht in de gemiddelde prijzen. Wilt u een exacte prijs voor uw situatie? Vraag dan vrijblijvende een offerte op maat aan.

  Gratis offerte ontvangen

  Uw dakbedekking (*)

  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend

  Werkzaamheden dakgootspecialist

  De werkzaamheden van een dakgootspecialist zijn zeer divers. Zo repareren specialisten vakkundig beschadigingen en verhelpen ze verstoppingen, maar plaatsen ze ook moeiteloos nieuwe dakgoten. De werkzaamheden hebben te maken met de gehele hemelwaterafvoer, hier horen ook de regenpijpen bij. Ook het schoonmaken van de goten is een veelvoorkomende taak van een dakgootspecialist. De belangrijkste werkzaamheden op een rij:

  • Repareren van beschadigingen en verstoppingen.
  • Plaatsen nieuwe dakgoten.
  • Vervangen verouderde of beschadigde dakgoten.
  • Repareren en plaatsen regenpijpen.
  • Schoonmaken van de hemelwaterafvoer.

  Waarom dakgoot in Eindhoven vervangen?

  Vervang uw dakgoot wanneer deze te verouderd is of wanneer repareren van niet meer mogelijk is. Een kapotte dakgoot veroorzaakt namelijk wateroverlast, belangrijk dus om het snel te vervangen.

  Vervang uw dakgoot wanneer:

  • de goot verouderd is;
  • de hemelwaterafvoer niet meer goed werkt;
  • de dakgoten ernstig beschadigd zijn;
  • reparatie van een verstopping of beschadigde dakgoot niet mogelijk is.

  dakgoot plaatsen Eindhoven

  Werkwijze nieuwe dakgoot plaatsen

  De vakman uit Eindhoven verwijdert eerst de oude dakgoten en beugels en bepaalt daarna de plaats van de nieuwe goten. Het regenwater moet goed opgevangen worden, hiervoor moeten ze niet te hoog of te laag hangen. Het is belangrijk dat u nieuwe hemelwaterafvoer voldoende capaciteit hebben voor de hemelwaterafvoer. Daarna plaatst hij de gootbeugels met een maximale afstand van 50 centimeter. Vervolgens zaagt hij de goten op maat en plaatst hij het eerste en laatste gootdeel met een goed afschot richting de regenpijp. Met een strak gespannen koord zorgt hij er vervolgens voor dat alle gootdelen op de juiste hoogte hangen.


  dakgoot reparatie

  Dakgoot reparatie Eindhoven

  Een kapotte of verstopte dakgoot moet u