dakgoten Nijmegen

Dakgoten Nijmegen

Direct contact: 085 500 9965

Om te zorgen dat het hemelwater goed wordt afgevoerd, worden er dakgoten aan een woning in Nijmegen toegevoegd. Een dakgoot staat weer in verbinding met regenpijpen en voert zo het regenwater af naar het riool. Op deze pagina leest u meer over het onderhouden en de reparatie van dakgoten, de materiaalsoorten en de gemiddelde prijzen.

Start gratis offerteaanvraag!

Wist u bijvoorbeeld dat er twee dakgootsoorten bestaan? Namelijk een mastgoot en een dakgoot. U heeft daarnaast nog de keuze uit kunststof, aluminium, zink en koper voor een nieuwe dakgoot. Het is belangrijk dat u beschadigde goten en regenpijpen snel laat repareren of vervangen. Schakel een vakman uit Nijmegen in voor het repareren of het vervangen voor het beste resultaat. Wilt u weten wat vervangen of repareren van uw dakgoten u gaat kosten? Vraag via het offerteformulier dan vrijblijvend en gratis een offerte aan.

  Gratis offerte ontvangen

  Uw dakbedekking (*)

  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend

  Werkzaamheden dakgootspecialist

  De belangrijkste werkzaamheden van een dakgootspecialist zijn het onderhouden en repareren van de hemelwaterafvoer. Verstoppingen zijn niet alleen vervelend, ze veroorzaken ook waterschade aan uw woning in Nijmegen. Belangrijk dus dat u beschadigingen snel laat repareren. Andere werkzaamheden van een specialist zijn het plaatsen en vervangen van dakgoten en regenpijpen. Direct een vakman spreken voor het repareren van een verstopte goot? Bel 085 500 9965! De werkzaamheden op een rij:

  • Reparatie van beschadigingen
  • Nieuwe dakgoten plaatsen
  • Vervangen oude goten
  • Repareren en vervangen van de regenpijpen
  • Hemelwaterafvoer schoonmaken

  Waarom dakgoot in Nijmegen vervangen?

  Er kunnen een aantal redenen zijn waarom het verstandig is om de dakgoot te vervangen. Eén van de meest voorkomende redenen in Nijmegen is dat de goten verouderd zijn. Verouderde dakgoten hebben vaak kleine scheurtjes of zijn doorgezakt.

  Om waterschade te voorkomen is het verstandig om ze te vervangen. Nieuwe dakgoten gaan jarenlang mee, hebben minder dakgootonderhoud nodig en bovendien kunt u uw eigen stijl kiezen. De belangrijkste redenen om een goot te vervangen:

  • Verouderde dakgoten werken minder goed.
  • Het hemelwater wordt niet meer goed afgevoerd.
  • De goten zijn beschadigd of doorgezakt.
  • Er is sprake van een verstopping.

  dakgoot plaatsen

  Werkwijze nieuwe dakgoot plaatsen

  Voordat een vakman uit Nijmegen begint met het plaatsen van een nieuwe dakgoot, zal hij eerst de benodigde capaciteit berekenen. Wanneer de hemelwaterafvoer namelijk te weinig capaciteit heeft, wordt het regenwater niet goed afgevoerd. Daarna verwijdert hij de oude goten en begint de vakman met het plaatsen van de nieuwe ophangbeugels. De gootbeugels worden op 50 centimeter van elkaar aangebracht op de muur. De gootdelen worden in de beugels aan de muur bevestigd. Eventuele losse gootdelen maakt de vakman waterdicht met speciale verbindingstukken. Het is belangrijk dat er een afschot gecreëerd wordt, zodat het water naar beneden naar de regenpijp loopt.


  dakgoot reparatie Nijmegen