Dakgoten Noord-Brabant

Direct contact: 085 500 9937

Zoekt u een professional voor het plaatsen van uw dakgoten, of hebt u met spoed hulp nodig van een specialist bij het verhelpen van een overstroming van uw hemelwaterafvoer? Zoek dan niet verder, want de specialisten uit ons netwerk helpen u bij al uw werk in Noord-Brabant! Of u ons nu nodig heeft voor het repareren van uw regenpijpen of voor het vervangen of schoonmaken van uw hemelwaterafvoer; bij ons bent u aan het juiste adres! We werken samen met een breed netwerk aan erkende vakspecialisten die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren? Of hebt u vragen over de kosten voor onze diensten? U kunt direct contact opnemen via 085 500 9937 of door het contactformulier in te vullen. We sturen u dan zo spoedig mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Uw dakgoten in Noord-Brabant zijn in goede handen!

Dakgoten Noord-Brabant

Contact met de dakgotenspecialist

Wanneer u contact opneemt met een bedrijf uit ons netwerk, dan bent u ervan verzekerd dat u snel en vakkundig geholpen wordt met uw dakgoten en regenpijpen. Ons netwerk bestaat uit specialisten die beschikken over een ruime kennis en ervaring binnen het vakgebied. Al vele jaren helpen de vakmannen onze tevreden klanten met het vervangen van hemelwaterafvoer en met het repareren en schoonmaken van regenpijpen en dakgoten. De specialisten maken hiervoor gebruik van geavanceerde technieken en de laatste materialen die er op de markt te verkrijgen zijn. Ze zijn bekend met alle soorten materialen waarvan een dakgoot gemaakt kan zijn. Ons doel: een hoge klanttevredenheid en een directe hulp bij spoed. Wij helpen u dan ook met alle plezier in Noord-Brabant!

Dakgoten vervangen?

Van veel klanten uit Noord-Brabant krijgen wij de vraag hoe zij weten wanneer het tijd wordt om de dakgoten te vervangen, en wanneer een eenvoudige reparatie voldoende is. Hierop valt geen eenduidig antwoord te geven. Wanneer u echter regelmatig te maken krijgt met een lekkage van de dakgoten of een overstroming bij het hemelwaterafvoer dan wordt het tijd om naar de mogelijkheden voor vervanging te kijken. Laat u uw dakgoten vervangen, dan hebt u de keuze uit verschillende materialen zoals lood, zink, kunststof en roestvrij staal. Vraag een vakspecialist naar de voor- en nadelen. Wij helpen u graag!

Diverse reparaties

Als er een lek is ontstaan bij uw dakgoot, dan hoeft u deze over het algemeen niet direct te vervangen. Het is in sommige gevallen voldoende om de lekkage te repareren met behulp van een laagje EPDM of Everseal. EPDM is een rubbersoort die ook wel wordt gebruikt voor het maken van dakbedekkingen. Door een deel van dit materiaal over de soldeernaden te plaatsen zult u het lek repareren, en verlengt u de levensduur van de goot. Everseal is vergelijkbaar met een sticker, een afdeklaag die u eventueel over de gehele goot kunt aanbrengen. De kosten voor de reparatie kunt u navragen bij de professional uit Noord-Brabant via het contactformulier.

Vrijblijvend contact

Uw dakbedekking (*)

Omschrijving opdracht (*)regenpijpen Noord-Brabant

Regenpijpen

Het schoonmaken van regenpijpen of dakgoten is een klus die enige handigheid vergt. Hebt u geen tijd om de klus uit te voeren, of geen behoefte om op een ladder te staan om de regenpijpen te reinigen? De specialisten uit ons netwerk nemen u graag deze taak uit handen. Daarnaast helpen zij u tevens graag bij het repareren of zelfs vervangen van het hemelwaterafvoer van uw pand in Noord-Brabant. Het juiste onderhoud van de regenpijpen is zeer belangrijk, omdat u op deze manier verstoppingen voorkomt, en daarmee de gevolgen van lekkage en waterschade. Bovendien blijven uw regenpijpen hiermee in prima staat en kan deze nog jaren mee.

verstopte dakgoot Noord-Brabant

Regenpijp verstopt? Bel 085 500 9937!

Een verstopte regenpijp is er vervelend, en soms lastig te verhelpen. Hebt u al het mogelijke al gedaan, maar blijven de regenpijpen verstopt? Stel u dan vandaag nog met ons in verbinding. Wij zorgen ervoor dat de regenpijpen in korte tijd weer volledig schoongemaakt zijn en dat de verstopping wordt verholpen. In de meeste gevallen kunnen wij hiervoor gebruik maken van waterdruk of een ontstoppingsveer. Werkt dit niet afdoende? Dan zullen de experts de regenpijp moeten doorzagen en de verstopping op die manier verhelpen. Ze voeren daarna een eventuele reparatie uit, zodat de regenpijp weer in optimale staat is.

dakgootbescherming Noord-Brabant

Dakgootbescherming

Eén van de mogelijke oplossingen voor het voorkomen van een verstopte goot of regenpijp is de installatie van dakgootbescherming. Een dakgootbescherming bestaat uit een rooster dat over de dakgoten wordt aangebracht. Dit rooster voorkomt niet alleen dat er bladeren in de goot vallen, maar ook dat vogels zich nestelen onder de dakspanten. De installatie van een dakgootbescherming kunt u het beste overlaten aan één van onze experts uit Noord-Brabant. Deze kunnen desgewenst ook de staat van de dakgoten controleren en eventueel enkele onderdelen vervangen. Samen met u zorgen de professionals ervoor dat u in korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet!

Nieuwe dakgoot plaatsen

Wanneer uw huidige dakgoot in slechte staat is kunt u er beter voor kiezen om een nieuwe dakgoot te plaatsen in Noord-Brabant. Zo voorkomt u dure, terugkerende reparatiekosten. U heeft hierbij de keuze uit diverse materialen, denk aan zink, kunststof, koper en aluminium. Elke materiaalsoort heeft zo zijn eigen voordelen. Het is aan te raden om het plaatsen van de nieuwe dakgoot uit te besteden aan een vakman. Zo weet u zeker dat de montage snel en professioneel wordt uitgevoerd. Wilt u besparen op de kosten en bent u een echte doe-het-zelver? Overweeg dan om zelf de oude variant te verwijderen. Dan kan de vakman meteen aan de slag met het monteren van de nieuwe dakgoot.

Zinken of kunststof dakgoten?

Een dakgoot van zink of kunststof is erg populair. Zink is een duurzaam materiaal dat eenvoudig bewerkbaar is. Het geeft een authentieke uitstraling aan uw woning of bedrijfspand in Noord-Brabant. Bijkomend voordeel is dat men zink, bij een eventuele lekkage, eenvoudig kan repareren. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend van een zinken dakgoot. Toch is een kunststof dakgoot ook een goede keuze. Dergelijke dakgoten hebben weinig onderhoud nodig. Daarnaast is een kunststof dakgoot één van de voordeligste opties. Voorbeelden van kunststof dakgoten zijn varianten van PVC en polyester. Een dergelijke dakgoot is tegenwoordig in diverse kleuren verkrijgbaar. Er is dus altijd een variant die goed bij uw exterieur van uw woning in Noord-Brabant past.

mastgoot

Mastgoten

Er bestaan verschillende soorten dakgoten die bij uw woning of bedrijfspand in Noord-Brabant kunnen worden geïnstalleerd. Eén van deze soorten is de mastgoot. Een mastgoot is een halfronde goot, die er, zoals de naam al doet vermoeden, er uit ziet als een halve mast. Het voordeel van mastgoten is dat deze een zeer elegante uitstraling bieden. Door de elegante uitstraling is het echter soms ook juist niet een goed idee om voor de mastgoot te kiezen. Dit is afhankelijk van de vorm van uw gevel en de kozijnen die het huis uitstraling geven. De specialisten uit ons netwerk bieden mastgoten in diverse afmetingen aan.

dakgoot plaatsen

Bakgoten

Een alternatief voor de mastgoot is de bakgoot. Een bakgoot heeft rechte hoeken, en biedt daarmee een meer robuuste uitstraling. Het voordeel van de bakgoot is dat er vaak meer water in één keer doorheen kan stromen. Daarnaast kan men bakgoten relatief gemakkelijk bevestigen. Wilt u graag bakgoten voor bij uw huis of bedrijf in Noord-Brabant? Dan moet u nog kiezen tussen de vele materialen waarvan deze goten kunnen worden gemaakt. Een bakgoot kan onder andere van kunststof, hout of zink worden gefabriceerd. Wilt u meer weten? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in.

Schoonmaken en onderhouden

Om te voorkomen dat u uw dakgoten en regenpijpen moet vervangen of repareren raden wij aan deze regelmatig te reinigen en van onderhoud te voorzien. Het schoonmaken van de goten en regenpijpen is een klus waar u behalve een stevige ladder weinig andere materialen nodig heeft. Gebruik bijvoorbeeld een eenvoudig tuinschepje om het groen en vuil uit de goot te scheppen, en spoel deze daarna na met behulp van een tuinslang of hogedrukspuit. Wilt u ook de regenpijpen schoonmaken? Maak dan gebruik van een ontstoppingsveer of lange steel om een eventuele verstopping door te prikken. Werkt dit niet afdoende om de opstopping van het hemelwaterafvoer op te lossen, probeer dan het volgende: zaag dan de pijp dicht bij de grond door midden. Indien dit niet lukt, laat dan een ervaren loodgieter of dak specialist uit Noord-Brabant langskomen, die u met behulp van speciale technieken en gereedschappen kan bijstaan. Wilt u zeker zijn van een optimale werking van uw hemelwaterafvoer? Overweeg dan de mogelijkheden van een periodieke controle. De vakman uit Noord-Brabant zal jaarlijks bij u langskomen om de dakgoten en regenpijpen te controleren op beschadigingen en slijtage. Zo weet u zeker dat de staat van uw regenpijpen en dakgoten in optimale conditie blijven en een dure reparatie niet aan de orde is.

dakgoot schoonmaken

Dakgootbekleding

Wilt u uw dakgoot bekleden in de kleur die perfect aansluit bij de buitenkant van uw woning? Een specialist uit ons netwerk helpt u graag! Vaak kiest men voor dakgootbekleding van PVC of aluminium. Zo weet u zeker dat u er geen tot erg weinig onderhoud aan hoeft te plegen. Werken op dergelijke hoogte is voor velen immers niet de leukste klus. Dat is dan ook precies de reden dat veel woningbezitters ervoor kiezen om de dakgoten en boeidelen onderhoudsvrij te maken met dergelijke bekleding. Met PVC of aluminium dakgootbekleding is elke twee jaar schilderen niet meer nodig. Op dit moment kiezen ook veel mensen uit Noord-Brabant ervoor om verlichting (spots) te installeren in de dakgootbekleding. Dit geeft een erg luxe uitstraling en biedt diverse, praktische voordelen. Vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

Prijzen

Overweegt u om een specialist in te schakelen voor uw dakgoten in Noord-Brabant? Dan bent u vast benieuwd naar de gemiddelde kosten. De reparatie van drie meter aan dakgoot kost gemiddeld, afhankelijk van de materiaalsoort, tussen de €120,- en €200,-. De kosten van het plaatsen van een nieuwe dakgoot zijn daarnaast afhankelijk van de voorbereidende werkzaamheden die u zelf gaat uitvoeren. Gaat u zelf uw oude dakgoot verwijderen en laat u een variant van PVC plaatsen? Denk dan aan €500,- tot €800,- voor een gemiddeld rijtjeshuis (12 meter dakgoot). Gaat de specialist de hele klus uitvoeren? Het verwijderen en plaatsen van een zinken goot kost in dit geval tussen de €700,- en €1.200,-. Benieuwd naar de exacte kosten? Vul dan het contactformulier in, u ontvang desgewenst een offerte op maat voor de reparatie of het vervangen van de dakgoot.

Werkgebied Noord-Brabant

Direct contact

Om meteen te genieten van onze spoedservice in Noord-Brabant, contacteert u ons via het contactformulier of door te bellen naar 085 500 9937. Afhankelijk van uw hulpvraag helpen wij u met het repareren, vervangen of schoonmaken van uw hemelwaterafvoer. Natuurlijk kunnen wij ook met spoed naar u toe komen voor de reparatie van de lekkage. Wilt u graag weten wat de kosten voor het repareren van een regenpijp worden? Aarzel dan niet om een vrijblijvende reparatie offerte aan te vragen. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Degelijk vakwerk!
  • Zowel vervangen, repareren als schoonmaken!
  • Uw hemelwaterafvoer is na de reparatie weer dik in orde.