Dakgoten Oegstgeest

Direct contact: 085 500 9968

Heeft u een specialist nodig voor uw dakgoten? Iemand die u helpt met het repareren, schoonmaken en vervangen van uw hemelwaterafvoer? De specialisten uit ons netwerk staan voor u klaar met maatwerk in Oegstgeest! We regelen al het werk omtrent uw dakgootproblematiek. Denk aan periodiek reinigingswerk om verstoppingen te voorkomen. Of bijvoorbeeld een regelmatige controle op slijtage en beschadigingen aan uw dakgoten. Hierbij kijken de experts tevens naar uw regenpijpen en zorgen ze ervoor dat uw hemelwaterafvoer goed staat ingesteld, zodat het water gemakkelijk weg kan lopen.

Heeft u een vraag? Wenst u een prijsopgave? Vraag dan een gratis offerte aan via het contactformulier! Wij helpen u graag in Oegstgeest. Komt u liever direct in contact met een professional? Ook dat is mogelijk, bel hiervoor met 085 500 9968 en maak vandaag nog een afspraak voor uw goten.

Dakgoten expert Oegstgeest

Contact met een dakgotenspecialist

Op zoek naar een dakgotenspecialist bij u uit Oegstgeest met jarenlange ervaring en oog voor detail? De expert kan de goot of regenpijp repareren of enkele onderdelen vervangen. U bent op deze wijze verzekerd van een hemelwaterafvoer zonder problemen. Ieder bedrijf uit ons netwerk bevat erkende specialisten op het gebied van regenafvoer. Zo zijn alle vakmannen uitstekend gediplomeerd en hebben ze de nodige ervaring binnen het vakgebied opgedaan. Door te investeren in talent, kunnen we de vertaalslag maken naar goede service richting u als klant.

Zelf uw dakgoten schoonmaken

Hoewel u natuurlijk de hulp van een specialist kunt inroepen voor het schoonmaken van de dakgoten bij uw pand in Oegstgeest, is het ook mogelijk deze klus zelf uit te voeren. U dient hiervoor ten eerste de benodigde materialen te verzamelen zoals een stevige ladder, beschermende handschoenen en een tuinschepje en –slang. Zorg er vervolgens voor dat u veilig en stevig op de ladder staat voordat u aan de slag gaat. Schep met het tuinschepje alle bladeren en ander vuil uit de dakgoot. Vervolgens kunt u deze naspoelen met de tuinslang. Een derde stap is het controleren van de naden en andere onderdelen op mogelijke beschadigingen. Ziet u een slijtage? Neem dan direct contact op met een erkend specialist via telefoonnummer: 085 500 9968. De specialist zal de reparatie snel en professioneel uitvoeren.

Vervangen of repareren?

Wanneer een dakgoot een lekkage vertoont of andere beschadigingen heeft, dan hebt u twee mogelijkheden: u kunt de goot laten vervangen, of kijken of u deze kunt laten repareren. Voor een reparatie bestaan er diverse opties. De meest gebruikelijke is het toepassen van EPDM om naden opnieuw af te sluiten. EPDM is een zeer rekbaar materiaal, en zal lang na de plaatsing blijven zitten. Een tweede optie voor het repareren van uw dakgoten is het toepassen van Mariseal. Tot slot is ook het plaatsen van Everseal mogelijk. Hebben deze oplossingen geen effect, of zijn de lekkages te groot? Dan kunt u het beste de dakgoten of regenpijpen vervangen in Oegstgeest. Tegenwoordig is het mogelijk uw huidige producten te vervangen voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Vrijblijvend contact

Uw dakbedekking (*)

Omschrijving opdracht (*)regenpijp verstopt Oegstgeest

Regenpijpen

Het is belangrijk om uw regenpijpen in goede staat te hebben. Op deze manier voorkomt u lekkages. Wilt u uw regenwaterafvoer op de beste manier hebben ingesteld, laat dan een specialist uit ons netwerk langskomen. Regenpijpen hebben door de weersinvloeden aardig wat te doorstaan. Als u uw dakgoot niet regelmatig schoonmaakt kan dit tot gevolg hebben dat de regenpijp verstopt raakt met takjes en andere klein natuurafval. Door de verstopping komt er erg veel druk op de regenpijp te staan doordat het water slecht weg kan. Een kapotte pijp kan het gevolg zijn. Wij helpen u graag uw hemelwaterafvoer te versterken in Oegstgeest. Dit kunnen we doen door de regenpijpen schoon te maken, te repareren en indien nodig te vervangen.

dakgoten schoonmaken Oegstgeest

Regenpijp verstopt? Bel 085 500 9968!

Een veelvoorkomend probleem bij de regenafvoer is de verstopping van één of meerdere onderdelen. Een regenpijp raakt al snel verstopt wanneer er niet jaarlijks onderhoud aan de regenpijpen en dakgoten wordt uitgevoerd. Door de goten te reinigen voorkomt u de meeste verstoppingen. Is er onverhoopt toch een regenpijp verstopt geraakt en krijgt u het niet voor elkaar om de regenpijpen te ontstoppen? Neem dan vandaag nog contact op met één van de specialisten uit ons netwerk. Wij zorgen ervoor dat u spoedig door één van de vakmannen uit Oegstgeest zult worden geholpen. Deze zal de verstopping in de regenpijpen verhelpen en desgewenst het noodzakelijke onderhoud of een reparatie uitvoeren.

dakgoot reparatie Oegstgeest

Dakgootbescherming

Wilt u geen onnodige kosten kwijt zijn aan het schoonmaken van de goten en regenpijpen? Dan is het een optie om een dakgootbescherming te laten installeren. Een dakgootbescherming is feitelijk een uitgebreid bladrooster dat over de hele dakgoot wordt geplaatst. Dit betekent dat bladeren en ander vuil helemaal niet meer in de dakgoten terecht kunnen komen. Naast de besparing op de kosten en het voorkomen van verstoppingen, zorgt de dakgootbescherming er tevens voor dat vogels geen nest kunnen maken onder uw dakspanten. Bent u benieuwd naar de prijs voor de installatie van een dakgootbescherming bij u thuis? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Nieuwe dakgoot plaatsen

Jarenlange aantasting door de weersinvloeden zorgt ervoor dat dakgoten op den duur aan vervanging toe zijn. Gaat het om grote beschadigingen of is de levensduur van de dakgoot écht bereikt? Dan is het plaatsen van een nieuwe dakgoot erg verstandig. U heeft de keuze uit diverse materialen, met elk unieke voordelen. Zink, koper, aluminium en kunststof vormen voorbeelden van veelgebruikte materialen. Tip: kunnen uw buren in Oegstgeest ook wel een nieuwe dakgoot gebruiken? Overweeg dan om samen met uw buurman nieuwe goten te laten plaatsen. Dat bespaart u op de totaalprijs. Direct contact met een specialist uit Oegstgeest? Bel dan naar 085 500 9968. Eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in.

Schoonmaken en onderhouden

Het is van belang dat het water in de goot snel kan doorstromen. Als er vaak water stil blijft staan, dan is de kans op slijtage en lekkage een stuk groter. Het is daarom ook verstandig om minimaal één keer per jaar de goten te inspecteren en eventueel te reinigen. Woont u in een bosrijke omgeving? Dan is het zinvol om het nog vaker te controleren. U voorkomt zo een lekkage en mogelijk een dure reparatie. U kunt de dakgoot leegscheppen met een tuinschepje. Eventueel spoelt u na met de tuinslang. Staat u liever niet zelf op een ladder? Laat het dan uitvoeren door een specialist uit Oegstgeest. Voordeel is dat de expert meteen kijkt naar andere onderhoudspunten, zoals de regenpijpen of beschadigde onderdelen.

dakgoot schoonmaken

Mastgoten

Eens in de 20 jaar ongeveer is het noodzakelijk om de dakgoten te vervangen. Zelfs bij regelmatig onderhoud zal de levensduur van het materiaal na deze periode ten einde zijn. Bij het vervangen van de dakgoten hebt u niet alleen de keuze uit verschillende materialen, er zijn ook verscheidene dakgoot modellen verkrijgbaar bij onze leveranciers. Eén van de modellen is de mastgoot. De mastgoot is een halfronde dakgoot die op zogeheten gootbeugels rust. Naast de standaard halfronde vorm kunt u ook speciale siervormen te bestellen. Het voordeel van de mastgoot is de elegante uitstraling, die vele gevels een prettige aanblik zal bieden.

aluminium dakgoot Oegstgeest

Bakgoten

Zijn mastgoten net iets te sierlijk en passen ze daarom niet bij uw gevel? Een alternatief zijn bakgoten. Een bakgoot heeft een rechthoekige vorm en is daarmee robuuster dan de mastgoot. Bakgoten worden eveneens met beugels aan de gevel bevestigd. Wie de bakgoot laat vervangen doet er goed aan eerst te kijken naar de afmetingen en de staat van de beugels. In een aantal gevallen is het mogelijk om deze gootbeugels te laten hangen, en zo te besparen op de kosten voor installatie. Hebt u een vraag over de mogelijkheden voor een bakgoot bij u thuis in Oegstgeest? Wij informeren u met alle plezier over de opties en prijzen.

Verschillende materialen

Wanneer u uw dakgoten wilt laten vervangen, dan heeft u de keuze uit diverse materialen. In onderstaande lijst vindt u een kort overzicht van enkele verschillende mogelijkheden in materialen en de voor- en nadelen van de betreffende grondstoffen.

  • Zink is traditioneel de meest populaire keuze dankzij de goede prijs-kwaliteit verhouding en de duurzaamheid van het materiaal. Zink is bovendien makkelijk te repareren en is zeer stevig. Nadeel is dat zink enkel in grijze kleuren wordt aangeleverd.
  • Aluminium is een goede keuze voor het plaatsen van dakgoten. Het voordeel van aluminium is het lichte gewicht van het materiaal, de diverse mogelijkheden in kleuren en dat het product naadloos beschikbaar is.
  • Kunststof heeft de afgelopen jaren een grote opmars gemaakt. Kunststof heeft zowel een hoog onderhoudsgemak als een lange levensduur. Nadeel is de beperkte reparatie mogelijkheden bij beschadiging.
dakgoten vervangen Oegstgeest

Dakgootbekleding

Wilt u uw dakgoot bekleden? Of heeft u nieuwe dakgootbekleding nodig? Kunststof is daar als materiaal erg geschikt voor. Kunststof dakgootbekleding zorgt ervoor dat u minder onderhoud hoeft te laten uitvoeren aan uw dakgoten. U hoeft uw goten niet meer te schilderen, eventueel onderliggend hout gaat langer mee en het geeft een strakke uitstraling aan uw goten. Wees nou eerlijk: dakgoten vormen niet het fraaiste aspect van uw woning. U heeft de keuze uit diverse RAL-kleuren zodat er altijd een variant is die perfect bij het exterieur van uw woning in Oegstgeest past. Wilt u een klassieke uitstraling creëren? Overweeg dan de variant met een houtstructuur.

Prijzen

Is er door een lekkage snel een reparatie nodig? Of overweegt u om de complete dakgoot, inclusief regenpijpen te vervangen, zodat de regenafvoer weer jarenlang in orde is? Dan komen de prijzen al snel aan bod. Wat betreft de meest populaire materialen: Zinken goten kosten gemiddeld €30,- per meter, exclusief montagekosten. Kunststof is voordeliger met zo’n €20,- per meter. De kosten voor het plaatsen hangen af van het project en het materiaal van de dakgoot. Ter voorbeeld: Het verwijderen en plaatsen van een zinken goot bij een rijtjeswoning (12 meter aan dakgoten) kost gemiddeld tussen de €700,- tot €1.200,-, inclusief de montage. Snel een reparatie nodig? Die prijzen liggen gemiddeld tussen de €120,- en €200,- voor drie meter aan dakgoot.

Werkgebied Oegstgeest

Direct contact

Wilt u meer weten over het schoonmaken, repareren of vervangen van uw dakgoten en regenpijpen? Hoort u graag wat de reparatie service voor uw hemelwaterafvoer kost? Vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan, en u ontvangt spoedig een offertevoorstel! Wilt u graag in gesprek met één van onze professionals uit Oegstgeest? U kunt via het contactformulier een afspraak maken of bellen met 085 500 9968 voor rechtstreeks contact.

  • Jaren ervaring in het vakgebied!
  • Zowel vervanging, reparatie als reinigen!
  • Uw hemelwaterafvoer onderhouden en repareren.