Dakgoten Voorburg

Direct contact: 085 500 9968

Om lekkages van uw hemelwaterafvoer te voorkomen is het belangrijk dat u uw dakgoten en regenpijpen in goede staat houdt. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het vervangen, repareren en schoonmaken van uw dakgoten? Zoekt u een vakman die u kan helpen bij een verstopping van één van uw regenpijpen? De specialisten uit ons netwerk staan voor u klaar in Voorburg. Zowel voor uw dakgoten als voor uw hemelwaterafvoer bieden wij de beste oplossingen. Daarbij maken de specialisten gebruik van de nieuwste reparatie technieken en geavanceerde gereedschappen. Zo wordt onnodig hak- en breekwerk voorkomen en is een snelle oplossing mogelijk.

Ons netwerk bestaat uit diverse specialisten uit de regio Voorburg. U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken via telefoonnummer 085 500 9968 of door op het contactformulier uw wensen en vragen in te vullen. De experts staan voor u klaar!

Dakgotenspecialist Voorburg

Contact met een dakgotenspecialist

Wist u dat jaarlijks ieder huishouden in Nederland te maken krijgt met een lekkage? Een groot deel van de lekkages wordt daarbij veroorzaakt door een slecht onderhoud van de dakgoten en regenpijpen. De specialisten uit ons netwerk zijn er voor u om een verstopping van de goten te verhelpen, en helpen u graag bij het repareren, vervangen of schoonmaken van de hemelwaterafvoer. Wanneer u ervoor zorgt dat het onderhoud van de dakgoten regelmatig wordt uitgevoerd, voorkomt u waterschade en andere lekkage gevolgen. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor plastic, oftewel pvc, dakgoten vanwege de lage aanschafkosten en lange levensduur. Bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op! Ons netwerk staat voor u klaar met vakwerk op maat!

Dakgoten vervangen

Wanneer het niet lukt om uw dakgoten te repareren om zo de kans op lekkages te verminderen, dan is het mogelijk dat u uw dakgoten dient te vervangen. Laat u nieuwe goten plaatsen, kijk dan eerst naar de diverse materialen waarvan deze gemaakt kunnen worden. Zo hebt u tegenwoordig de keus uit onder andere een dakgoot van zink, koper, plastic, roestvrijstaal of lood. Welk materiaal het meest geschikt voor de goten bij uw pand in Voorburg is afhankelijk van de eisen die u aan de grondstof stelt, en het budget dat u hiervoor ter beschikking heeft. Wij geven u hierover desgewenst meer informatie.

Diverse reparaties

Wanneer er een lekkage ontstaat bij de dakgoot, dan is het in een aantal gevallen mogelijk deze te repareren met behulp van EPDM, everseal of mariseal. EPDM en Mariseal zijn beide rubberproducten die gebruikt worden voor het repareren en afsluiten van soldeernaden of andere vormen van slijtage. Everseal wordt geleverd als een soort sticker, waarmee u het gehele oppervlak van de goot kunt afsluiten. Denkt u dat een reparatie nodig is? Laat dan een professional uit Voorburg deze reparatie uitvoeren. U weet dan zeker dat het repareren snel gebeurt, en voorkomt problemen op de lange termijn.

Vrijblijvend contact

Uw dakbedekking (*)

Omschrijving opdracht (*)regenpijpen repareren Voorburg

Regenpijpen

Het is relatief eenvoudig om zelf het schoonmaken van de regenpijpen uit te voeren. Hebt u hier echter geen tijd voor, of gaat u niet meer op een wankele ladder staan? Laat dan een specialist uit Voorburg deze taak voor u uitvoeren. Soms is het reinigen van uw regenpijpen echter niet voldoende en is het nodig om de regenpijpen te repareren of vervangen. Wij helpen u hierbij met degelijk vakwerk van lokale specialisten in Voorburg. Eerst maken we een duidelijke analyse waaruit blijkt welk onderdeel van de regenpijpen vervangen dient te worden en vervolgens gaan we over tot het vervangen of de reparatie van de hemelwaterafvoer.

dakgoten reinigen Voorburg

Regenpijp verstopt? Bel 085 500 9968!

Een regenpijp kan door verschillende zaken verstopt raken. Eén van de meest voorkomende oorzaken is natuurlijk de ophoping van bladeren in de pijp. Het verhelpen van een verstopping in de regenpijp is een klus waarvan wij aanraden om deze eerst zelf uit te voeren. Het is relatief eenvoudig om met een stok of een hogedrukspuit de verstopping door te spoelen. Bent u aan de slag gegaan met de verstopte regenpijp, maar lukt het niet het verstopte gedeelte te repareren? Dan zijn wij u met plezier van dienst. De specialisten zorgen ervoor dat u binnen korte tijd weer geniet van een optimale hemelwaterafvoer.

dakgoot verstopt Voorburg

Dakgootbescherming

Eén van de mogelijkheden om verstopte dakgoten en regenpijpen te voorkomen is de installatie van een dakgootbescherming. Bij een dakgootbescherming moet u denken aan een soort rooster dat over de goten wordt geplaatst. Dit rooster zal vuil en bladeren opvangen, waardoor deze niet de ingang van de regenpijpen zullen blokkeren. Een ander voordeel van de dakgootbescherming is dat vogels niet de kans krijgen om onder de dakspanten hun nesten te maken. Een dakgootbescherming zorgt er bovendien voor dat u geen onnodige kosten kwijt bent aan het schoonmaken van de goten en pijpen. Meer weten? Wij informeren u met alle plezier.

Nieuwe dakgoot plaatsen

Na een aantal terugkerende reparaties is het vaak onvermijdelijk: u moet nieuwe dakgoten laten plaatsen. Een eventuele lekkage veroorzaakt namelijk schade aan de houten ombouw en uw gevel in Voorburg. Twijfelt u tussen een reparatie of een nieuwe goot plaatsen? Schakel dan een expert in. Eventueel herkent u het zelf aan scheurtjes en barsten in de dakgoot, of opengescheurde naden. U heeft de keuze uit diverse materialen voor de dakgoten, denk aan zink, koper, aluminium en kunststof. Het is verstandig om meteen de boeiboorden te laten controleren. Zo kunt u eventueel de werkzaamheden combineren en besparen op de totaalprijs. Als de dakgoten namelijk aan vervanging toe zijn, dan geldt dat ook vaak voor de boeidelen. Lekkende goten zorgen ervoor dat de boeidelen verrotten.

Zinken of kunststof dakgoten?

Vaak kiezen mensen tussen de twee populairste materiaalsoorten: kunststof en zink. Zink is vandaag de dag nog steeds het bekendste materiaal. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend te noemen, doordat het materiaal erg duurzaam is en een reparatie dus niet snel aan de orde is. Het geeft een traditionele uitstraling aan uw woning. Mocht er een eventuele reparatie nodig zijn dan is dat eenvoudig uit te voeren. Bij goed onderhoud gaat het zink tot wel 40 jaar mee. Een kunststof dakgoot (zoals PVC en polyester) is erg voordelig. Daarnaast is er weinig onderhoud nodig en hebben de goten een lange levensduur. Door de prefab modellen, kan de specialist het erg snel en voordelig monteren.

mastgoten

Mastgoten

Wie de dakgoten wil laten vervangen heeft niet alleen de keuze uit verschillende materialen voor de plaatsing, er zijn ook verschillende modellen dakgoten verkrijgbaar bij onze leveranciers uit Voorburg. Eén van deze modellen is de mastgoot. Een mastgoot is, de naam doet het al vermoeden, een halfronde goot met een elegante uitstraling. Doordat het een vrij sierlijke optie is, kan een mastgoot niet bij elke woning worden geplaatst. Wilt u weten wat de opties vormen voor dakgoten bij uw huis of bedrijf in Voorburg? Geef dan vandaag nog uw vragen door via ons contactformulier. Eén van de specialisten zal spoedig contact met u opnemen.

nieuwe dakgoot Voorburg

Bakgoten

Een alternatief voor de mastgoot is de bakgoot. Een bakgoot is veel robuuster dan de mastgoot, door de vierkante hoeken en de bredere afmeting. Bakgoten kunt u in vele soorten en maten verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor een zeer brede variant, maar is het ook een optie om een relatief smalle bakgoot te laten plaatsen. Bakgoten worden bovendien van vele materialen gemaakt, en zijn makkelijk te plaatsen. Is er een deel van uw dakgoot stuk en wilt u deze laten vervangen? De professionals uit Voorburg helpen u graag. Vraag via het webformulier naar de mogelijkheden en prijzen.

Schoonmaken en onderhouden

Het schoonmaken en onderhouden van een dak is een klus die enige handigheid vereist. Zo moet u het aandurven om op een steiger, de dakspanten of een ladder te staan, en dient u enige kennis van zaken te hebben. Het onderhouden van het dak bestaat onder andere uit het controleren van de dakbedekking en dakkapel of het dakraam op beschadigingen en slijtages. Daarnaast dient u periodiek de dakgoten te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken van u regenpijpen en goten het volgende stappenplan:

  • Bereid u goed voor. Kies voor een stevige ladder of steiger, en houdt een tuinschepje, emmer en tuinslang bij de hand. Voor uw eigen bescherming raden wij een stofbril en werkhandschoenen aan.
  • Schoonmaken. Haal het vuil weg. Schep het vuil, groen en andere zaken uit de goot, en de ingang van de regenpijp.
  • Naspoelen. Spoel vervolgens met behulp van de tuinslang het overtollige vuil weg door de regenpijp. Controleer hierbij wel of het hemelwaterafvoer niet geblokkeerd wordt.
dakgoten Voorburg

Dakgootbekleding

Een dakgoot is niet het mooiste element van uw woning. Dakgootbekleding is dan ook ideaal om de goot netjes weg te werken. Bijkomend voordeel is dat de dakgoot langer mee gaat, eventueel schilderen overbodig is én u meteen inbouwverlichting kunt plaatsen. Vaak kiezen mensen voor PVC als dakgootbekleding. Het is erg duurzaam, vergt weinig onderhoud en is bestand tegen de weersomstandigheden. Diverse kleuren behoren tot de mogelijkheden, zodat het goed bij de kozijnen en deuren van uw woning in Voorburg past. Doordat zowel in de massa kleuren (pigment toevoegen aan de grondstof) als het aanbrengen van folie mogelijk is, heeft u veel opties. Denk bijvoorbeeld aan folie met een houtnerfstructuur. Zo creëert u een authentieke uitstraling, maar geniet u wel van de praktische voordelen van PVC.

Prijzen

Heeft u een reparatie nodig? Of wilt u een nieuwe dakgoot laten plaatsen? Dan vormen de prijzen een belangrijk aspect. De reparatie van dakgoten van 3 meter kost gemiddeld, afhankelijk van het materiaal, tussen de €120,- en €200,-. Een zinken dakgoot is verkrijgbaar vanaf zo’n € 30,- per meter, exclusief montagekosten. Kunststof is verkrijgbaar vanaf €20,- per meter. Aluminium kunt u vanaf €30,- per meter bestellen. De montagekosten zijn sterk afhankelijk van het materiaal en welke werkzaamheden u eventueel zelf uitvoert. Laat u bijvoorbeeld de dakgoten van uw rijtjeshuis (12 meter dakgoot) vervangen voor zinken dakgoten? Denk dan aan €700,- tot €1.200,-, inclusief montagekosten. Wilt u kosteloos een offerte op maat ontvangen of direct contact met een specialist? Vul dan het contactformulier in.

Werkgebied Voorburg

Direct contact

Wilt u snel gebruik maken van het werk van een dakdekker in Voorburg? Heeft u een dakgoot of regenpijpen die we moeten repareren, schoonmaken of vervangen? Of bent u benieuwd naar de andere taken die wij op het gebied van de dakwerken voor u kunnen uitvoeren? Neem dan meteen contact op met een dakdekker uit ons netwerk door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 085 500 9968. Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor goede service bij u in Voorburg. Wij zien toe op uw hemelwaterafvoer!

  • Goed onderhoud van uw dakgoot
  • Snel en degelijk vakwerk in Voorburg.
  • Direct contact: 085 500 9968!