Lekkage Den Bosch

Lekkage in Den Bosch?

Wanneer er bij uw woning in Den Bosch een lek ontstaat in de waterleiding, bij de badkamer of het dak, dan is het zaak om zo snel mogelijk contact op te nemen met een ervaren loodgieter die de lekkage voor u kan verhelpen. Door waterlekkage zo beperkt mogelijk te houden voorkomt u problemen als houtrot, schimmel en andere vormen van waterschade die zorgen voor hoge kosten en onnodige reparaties. De medewerkers van Jos Laan helpen u daarom graag met zowel het repareren van lekkages als het opsporen van een waterlek met behulp van innovatieve technieken voor lekdetectie. Of het nu gaat om een lekkende kraan, daklekkage, lekkende radiator of een probleem met de wasmachine: wij draaien hier onze hand niet voor om en helpen u met alle plezier in Den Bosch.

Offertes vergelijken

Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.


24/7 service, snel geholpen in Den Bosch

Wij begrijpen dat u bij een lekkage bij het plafond, of de badkamer graag zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom hebben we bij Jos Laan een 24uurs service in het leven geroepen. Dit betekent dat u ongeacht de dag of het tijdstip contact met een loodgieter uit ons bedrijf kunt opnemen, waarna deze bij spoed binnen het half uur bij u op de stoep kan staan. Deze zal daarna het probleem snel en vakkundig verhelpen, opdat u binnen korte tijd weer volledig gebruik kunt maken van alle faciliteiten van uw pand in Den Bosch. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

lekkage spoedservice

Lekkende kraan

Lekkende leiding Den BoschEen lekkende kraan is geen onbekend fenomeen in menig Nederlands huisgezin. Hoewel een lekkende kraan over het algemeen verholpen kan worden door het leertje te vervangen, is het mogelijk dat de lekkage in de leiding zit. In een dergelijk geval is het zaak om een loodgieter in te schakelen die de lekkage van de waterleiding kan verhelpen. Door het gebruik van de juiste gereedschappen en technieken zal een erkend vakman deze klus binnen korte tijd geklaard hebben, zodat u snel van een optimaal wooncomfort geniet.

Lekkage opsporen

LekdetectieEr zijn diverse methoden van lekdetectie die het specialisten gemakkelijk maken een lekkage op te sporen. De meest gebruikelijke vorm van lekdetectie is camera-inspectie. Hierbij wordt een kleine camera door een gaatje in de muur gestopt, om zo de waterleiding te controleren. Deze vorm van lekdetectie zorgt voor zo weinig mogelijk hak- en breekwerk. De beste methode voor het achterhalen van de locatie van de daklekkage is het gebruik van rookgasdetectie. Vraag via het contactformulier eventueel naar meer informatie.


Werkgebied Den Bosch

Erkend loodgietersbedrijf

Wanneer u contact opneemt met ons loodgietersbedrijf in Den Bosch, dan garanderen wij dat u altijd geholpen wordt door een erkend loodgieter. Alle vakmannen die zich bij ons hebben aangesloten zijn op de juiste wijze gediplomeerd en hebben ruime ervaring binnen het vakgebied. Bovendien zorgen wij ervoor dat al onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en gereedschappen. Wij streven naar een honderd procent klanttevredenheid. Mocht u suggesties hebben voor de verbetering van onze (lekdetectie) service? Aarzel dan niet om dit aan te geven. De klant staat bij ons voorop! Vraag via het contactformulier meer informatie over onze diensten aan, of kom direct in contact met een loodgieter voor ondersteuning bij een lekkage.

Sanitair

Lekkage sanitair Den BoschIn meer dan 50 procent van de gevallen worden wij opgeroepen voor het oplossen van een waterlekkage in de badkamer. Deze lekkages ontstaan vooral in de waterleiding, maar kunnen ook het gevolg zijn kalk in de voegen of kranen. Deze tweede variant is ontzettend snel opgelost. De lekdetectie van een beschadiging in de waterleiding is eenvoudig opgespoord, om deze te verhelpen zal echter enig hak- en breekwerk nodig zijn. Onze vakmannen zullen de verbouwing zo klein mogelijk houden, waardoor ook de kosten laag blijven.

Dakraam en dakkapel

Lekkage dakkapel Den BoschZoals gezegd kunnen constructiefouten bij de dakkapel of het dakraam lekkage als gevolg hebben. Dergelijke constructiefouten worden meestal al bij het plaatsen van de dakkapel gemaakt, maar hoeven niet direct voor problemen te zorgen. Een loodgieter kan de lekkage voor u achterhalen, en in de meeste gevallen oplossen. Mocht het nodig zijn, dan neemt onze vakman contact op met een dakspecialist, zodat u in de toekomst geen problemen meer hebt met daklekkage bij de dakkapel. Neem gerust contact op met onze specialist om een vrijblijvende afspraak te maken.

Daklekkage

Schoorsteen lekkage Den BoschEen daklekkage kan op verschillende manieren worden veroorzaakt, hoewel dit het vaakst het gevolg is van storm en wind. Andere oorzaken van een daklekkage zijn problemen in de constructie van de schoorsteen, of een lekkende voeg bij de dakkapel of bij de dakgoot. Het opsporen van een daklekkage kan met het blote oog, maar voor een exacter lokaliseren is het gebruik van rookgas lekdetectie aan te raden. Deze methode voor lekdetectie is relatief goedkoop, en heeft geen nadelige gevolgen voor uw pand in Den Bosch.

Vaatwasser en wasmachine

wasmachine lek Den BoschAlle apparaten die (veel) water gebruiken voor de werking lopen het risico op lekkages. Zo kan de wasmachine een lekkage krijgen door een scheur in de aanvoerslang, of beschadigingen in het manchet van deur. Deze kunt u zelf verhelpen door het betreffende onderdeel te vervangen. Hetzelfde geldt voor storingen in de vaatwasser. Is de waterlekkage het gevolg van een ander beschadigd onderdeel? Dan kan u het beste contact opnemen met een loodgieter uit Den Bosch. Deze kan met de juiste methode van lekdetectie het probleem snel achterhalen.

Lekkende waterleiding

Lekkende kraan Den BoschEen lekkage in de waterleiding kan het gevolg zijn van diverse oorzaken. De meest gebruikelijk oorzaak voor een waterlekkage is de lengte van de leiding. Hoe meer koppelingsstukken zich in de leiding bevinden, hoe meer kans er is op slijtage en daardoor een lek. Daarnaast is het ook mogelijk dat de waterleiding zelf slijt, waardoor water achter de muur langs zal lopen. Een derde oorzaak voor lekkage is een beschadiging van het waterleidingnetwerk door externe werkzaamheden in de regio Den Bosch. Wij zoeken graag voor u uit wat de oorzaak is!

Storing radiator

Lekkende verwarming Den BoschWanneer u de radiator niet optimaal werkt, kan het zijn dat u te maken heeft met een lekkende radiator. Hoewel een lekkende radiator vaak volledig vervangen moet worden, zijn er een aantal zaken die u eerst kunt proberen. Probeer bijvoorbeeld eerst de pakkingdraaier te dichten, of dicht het lek in de radiatoren af met kneedbaar metaal. Dergelijke oplossingen zijn vaak tijdelijk, maar kunnen de overlast verminderen totdat er een nieuw exemplaar kan worden geïnstalleerd. Een loodgieter uit ons bedrijf in Den Bosch helpt u graag verder.

WC lekt

WC lekt Den BoschEén van de problemen met een toilet kan zijn dat deze maar blijft doorlopen na het doorspoelen. Dit zorgt voor een grote verspilling van water, en geeft bovendien een vervelend geluid. Om het doorlopende water te laten stoppen, zijn er een aantal zaken die u zelf kunt uitvoeren. De eerste oplossing is het schoonmaken van het binnenwerk van de spoelbak. Onder andere kalkaanslag kan zorgen voor de verstoring van afsluitingen in de spoelbak. Met behulp van schoonmaakazijn is deze kalk snel verdwenen.

Plafond lekkage

plafond lekkage Den BoschEén van de vervelendste vormen van waterlekkage is een lek van het plafond. De oorzaak van een lekkage bij het plafond is namelijk vaak moeilijk te achterhalen. Dit komt doordat het water altijd naar de laagste plek loopt, en al een heel spoor kan hebben afgelegd voordat het door het plafond lekt. Het is daarom belangrijk om bij het geringste vermoeden van plafondlekkage (waterplekken, verkleuring of condens) contact op te nemen met een erkend loodgieter. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Sifon lekt

Sifon vervangenDe sifon is het bochtige gedeelte van de waterleiding. Doordat in de sifon vaak vuil en vet wordt opgehoopt, kan het zorgen voor verstoppingen en daarmee voor lekkage. De snelste methode om de lekkage te verhelpen is door de waterleiding uit elkaar te schroeven en de sifon schoon te maken. Leg de buis in water met soda en azijn, en gebruik een borsteltje om alle randen te reinigen. Let bij het monteren van de sifon goed op de volgorde van de onderdelen. Hebt u vragen over onze werkwijze? Vul dan het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Keukenkraan lekt

Keukenkraan lektWanneer de keukenkraan lekt, dan wordt dit, net zoals een lekkende WC, over het algemeen veroorzaakt door kalkaanslag. Een oplossing voor het probleem is dan ook het reinigen van het kraanleertje met behulp van schoonmaakazijn. Is het leertje niet verkalkt, maar eenvoudigweg verouderd? Dan is het nodig om het kraanleertje te vervangen. Hebben beide oplossingen geen effect? Reinig dan de gehele kraan, of vraag een specialist uit Den Bosch om advies. Via het contactformulier komt u eenvoudig in verbinding met één van onze specialisten.

Snel contact met een loodgieter

Bent u op zoek naar een loodgieter uit Den Bosch die u van dienst kan zijn bij lekdetectie, het verhelpen van daklekkage of het herstellen van een lekkage van het plafond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals hebben allen een ruime ervaring binnen het vakgebied, en zijn u met alle plezier van dienst bij één van de vele klussen. Hebt u een vraag over onze werkwijze? Wij informeren u met alle plezier, en garanderen een snelle en vakkundige hulp.

contact loodgieter Den Bosch