Lekkage in Rotterdam verhelpen?

Bel direct voor de spoedservice!

Bel nu: 085 500 9983!

Nu bereikbaar.

Lekkage Rotterdam

Heeft u te maken met een lekkage in Rotterdam? Vocht- en schimmelplekken, loslatend behang of afbladderende verf geven aan dat er ergens water in uw muur, plafond of vloer lekt. Schakel zo snel mogelijk een vakman in om het lek te verhelpen: zo voorkomt u veel onnodige schade. Op zoek naar een loodgieter?

Start gratis offerteaanvraag!

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk een scherp geprijsde offerte van een loodgietersbedrijf in uw regio. Benieuwd wat loodgieters voor u kunnen betekenen bij een lekkage? U vindt het antwoord op deze pagina. U krijgt hier meer informatie over het opsporen en verhelpen van daklekkages en leest over de verschillende oorzaken van lekkages in huis. Ook krijgt u een indicatie van de kosten.

24/7 spoedservice bij lekkage!

Maak bij lekkage in Rotterdam gebruik van de 24/7 spoedservice: binnen een half uur staat een loodgieter bij u op de stoep voor een snelle reparatie. Hiermee voorkomt u grotere schade aan uw huis en interieur en zo houdt u de kosten laag. Wanneer gebruik maken van de spoedservice? Bijvoorbeeld als u merkt dat er water via het dak naar binnen lekt, als u vermoed dat er een lek in de waterleiding zit of als uw badkamer lekt.

Bel direct 085 500 9983!

Nu bereikbaar.

Lekkage in huis: wat te doen?

Lekkage in huis is ontzettend vervelend, en om verdere schade te voorkomen moet u zo snel mogelijk handelen. Bel direct een loodgieter, zodat u zeker weet dat de juiste hulp onderweg is. Als u nog even moet wachten dan raden we u aan om meubels aan de kant te schuiven. Zo voorkomt u dat deze aangetast worden door het hout. Plaats een emmer, pan of bak onder het lek, zodat waterdruppels opgevangen worden. Zo raakt de vloer niet beschadigd door vocht.

Zodra de loodgieter gearriveerd is, gaat hij op zoek naar de oorzaak van het lek. In veel gevallen herstelt hij dit meteen, zodat er geen grotere schade ontstaat.

daklekkage Rotterdam

Daklekkage Rotterdam

Eén van de lekkages die regelmatig voorkomen, zijn daklekkages. Het is belangrijk om een daklekkage in Rotterdam zo snel mogelijk te verhelpen. Het kan namelijk grote problemen aan de dakconstructie veroorzaken. Zodra de houten constructie ernstig is aangetast door houtrot is repareren vaak niet meer mogelijk en moet u de complete constructie vernieuwen.

Een daklekkage kan op verschillende manieren ontstaan. Misschien is de dakbedekking tijdens een flinke storm beschadigd geraakt, maar het kan ook heel goed zijn dat de dakbekleding gewoon verouderd is. Bij een schuin dak komt het ook regelmatig voor dat de dakgoot verstopt zit of dat de schoorsteen lekt.

Hieronder leest u meer informatie over de gevolgen en oorzaken van daklekkages. Heeft u nu de hulp van een vakman nodig? Start uw gratis offerteaanvraag voor een prijsindicatie op maat!