lekkage Tiel

Lekkage in Tiel?

Direct contact met een loodgieter via 088 444 7641

Lekkage in uw badkamer, de vloerverwarming of daklekkage bij een dakkapel of dakraam is er vervelend. Een waterlekkage kan onprettige gevolgen hebben, zoals vochtplekken en schimmelplekken op het plafond die resulteren in een ongezond woonklimaat. Het opsporen van een lekkage is daarnaast ook niet gemakkelijk. Daarom is het verstandig om snel een erkende loodgieter uit Tiel in te schakelen. Met de hulp van lekdetectie door een lekkagespecialist is de oorzaak van de lekkage snel gevonden. Het dichten en repareren van de schade doet een vakman ook met veel plezier voor u, zodat u snel weer in een waterdicht huis woont!

Vul nu het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een scherp geprijsde offerte op maat!

Gratis offerte ontvangen

Omschrijving opdracht (*)Gratis - Vrijblijvend
Wij werken in de regio samen met: Moorman Totaal Techniek


24 uur per dag bereikbaar

Is er een waterleiding gesprongen of werkt de kraan in de badkamer niet meer? Ziet u ineens natte plekken op het plafond verschijnen? Heeft u last van waterlekkage bij een dakkapel? Bij waterlekkage is het belangrijk om snel een specialist in te schakelen om het te dichten.

U vraagt zich vast af of u ook ’s avonds of in het weekend kunt bellen. U bereikt een loodgietersbedrijf uit Tiel 24 uur per dag via 088 444 7641 zodat er snel een vakman bij u thuis komt. Dankzij expertise en jarenlange ervaring is uw probleem zoals daklekkage snel verholpen. Ook voor het opsporen van een lekkage bij uw schoorsteen, dakkapel of badkamer met lekdetectie neemt u contact op via het offerteformulier.

Snelle lekdetectie

Met het blote oog is de exacte locatie van waterlekkages vaak moeilijk te vinden. U ziet bijvoorbeeld een vochtplek verschijnen op het plafond of er loopt water langs een waterleiding. Dit zijn tekenen van bijvoorbeeld een waterlek in een waterleiding van de vloerverwarming of in de badkamer of douche. Ook is daklekkage mogelijk, bij bijvoorbeeld de aansluiting met de schoorsteen. Een specialist van een lekdetectiebedrijf doet bij lekdetectie verschillende onderzoeken zonder dat er hak- of breekwerk nodig is. Hij maakt gebruik van geavanceerde apparatuur om een waterlek nauwkeurig te traceren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van lekdetectie in Tiel? Vul vandaag nog het offerteformulier in.

Daklekkage Tiel; opsporen & verhelpen

Eén van de meest voorkomende lekkages is een daklekkage. Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er dakpannen kapot zijn of nokvorsten loslaten. Daarnaast zijn gescheurd dak lood, verstopte dakgoten of één die niet goed aansluit bij het dak veelal een boosdoener. Het spoedig opsporen en verhelpen van een daklekkage is erg belangrijk omdat dit kan leiden tot schadelijke gevolgen voor de rest van uw woning. Denk hierbij aan koudebruggen, kortsluiting, schimmel of een blijvend natte isolatie. Een daklekkage is meestal niet makkelijk gevonden. Vooral wanneer deze zich onder de dakbedekking bevindt. Gelukkig is een loodgieter uit Tiel voorzien van moderne lekdetectie technieken.

Navigeer naar:
Oorzaken plat dak lekkage | Oorzaken lekkage hellend dak | Daklekkage repareren | Lekkage schoorsteen | Lekkage dakraam

lekkage plat dak Tiel

Oorzaken van een plat dak lekkage

Hebt u een lekkage aan uw plat dak? Een plat daklekkage kan hardnekkig zijn. Het is belangrijk om deze spoedig te verhelpen om schade aan uw dak te voorkomen. Er ontstaat vaak een daklekkage bij de hoekjes en randen van een plat dak. Deze worden in de loop der tijd beïnvloed door weersomstandigheden waardoor ze openbreken. Het komt daarnaast wel eens voor dat de dakbedekking van een plat dak uit meerdere delen bestaat. Hierdoor kan de daklekkage op de naden ontstaan. Als de dakbedekking uit één stuk bestaat, dan hebt u hier geen last van. Ook dakgoten kunnen een daklekkage veroorzaken. Hebt u de dakgoot nooit schoongemaakt of ligt deze vol met bladeren? Dan kan de goot overstromen, waardoor een waterlek op het plat dak ontstaat. Is uw plat dak slecht geïsoleerd? Dan kunnen in de winter ijsdammen ontstaan waardoor het water niet wegloopt.

daklekkage hellend dak Tiel

Oorzaken lekkage hellend dak

Daklekkage bij een hellend dak veroorzaakt vaak natte plekken op het plafond onder het dak. Het probleem ligt vaak bij de dakpannen.

Kapotte of missende dakpannen hebben wateroverlast tot gevolg. Maar ook algen en mossen tasten dakpannen aan door ze poreus te maken. Water kan dan binnendringen in de dakpan en in de winter ook voor vorstschade zorgen.

Ook tussen verschillende delen van hellende daken kunnen lekken ontstaan, zoals bij de schoorsteen, een dakkapel of dakraam. Een dun laagje lood moet hier zorgen voor een waterdichte afsluiting, maar als het lood te dun of gescheurd is, loopt water uw woning binnen.

daklekkage in Tiel repareren

Daklekkage repareren

Het repareren van daklekkage verschilt tussen platte en hellende daken. Bij een hellend daktype ziet u vaak zelf wat er aan de hand is, zoals kapotte of losliggende dakpannen. Een enkele dakpan vervangt een vakman snel. Ook vervangt een loodgieter het lood om de schoorsteen, dakkapel of dakraam vakkundig zodat de waterlekkage snel verholpen is. Bij een plat daktype is de bron van de problemen minder goed te zien, maar een vakman gebruikt bij lekdetectie speciale apparatuur om de plek te traceren. Kleine beschadigingen worden snel opgelost met een reparatiepasta of een reparatiestrip, maar bij grote scheuren is een nieuwe laag dakbedekking nodig.

dakkapel lekkage Tiel

Dakkapel lekkage Tiel

Rond een dakkapel komt lekkage vaak voor. Vaak zit het probleem bij de aansluiting met de dakbedekking. Vooral als de dakkapel later op de woning is gebouwd, sluiten de naden achteraf niet goed aan waardoor water naar binnen sijpelt. Daarnaast kan het lood dat moet zorgen voor een waterdichte afsluiting beschadigd zijn. Bij een dakkapel is het lastig om de precieze plek van de daklekkage op te sporen, maar een specialist kan met bijvoorbeeld een vochtmeting de plaats snel markeren. Loodgieters uit Tiel hebben veel ervaring met het opsporen en repareren van daklekkage. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.

lekkage dakkapel in Tiel opsporen

Dakkapel lekkage opsporen

Een waterlekkage bij een dakkapel ontstaat veelal doordat de aansluiting met de dakbedekking niet juist is afgewerkt. Daarnaast is het mogelijk dat deze aansluiting na verloop van tijd verouderd of beschadigd is waardoor waterlekkage ontstaat. Om problemen als houtrot of schimmelplekken op de muren te voorkomen, is het opsporen van de bron erg belangrijk. Schakel daarvoor een loodgieter uit Tiel in. Door een vochtmeting en lekdetectie uit te voeren vindt hij de boosdoener snel. Vul vandaag nog het offerteformulier in om snel een afspraak te maken met een specialist van een lekdetectiebedrijf.

lekkage schoorsteen

Lekkage van de schoorsteen

Het onderhoud van de schoorsteen heeft voor de meeste mensen geen prioriteit terwijl deze juist een zwakke plek van het dak is. Rondom de schoorsteen vindt u loodslabben welke voor een waterdichte afsluiting zorgen. Na verloop van tijd kan deze los gaan hangen of er kunnen gaten en schuren in ontstaan. Als u dit niet spoedig laat repareren dan ontstaat de kans op een daklekkage. De bovenkant van de schoorsteen is voorzien van een schoorsteenplateau. Deze is van oudsher van cement gemaakt en door weersomstandigheden kan deze gaan afbrokkelen of scheuren waardoor een daklekkage ontstaat. Daarnaast is het mogelijk dat de daklekkage ontstaat door scheuren in het metsel en voegwerk van de schoorsteen.

lekkage dakraam Tiel

Lekkage dakraam

Bij een dakraam kunnen op verschillende plekken waterlekken ontstaan. Een lekkagespecialist gebruikt geavanceerde apparatuur om het probleem snel te lokaliseren. Vaak is uitgedroogd rubber de boosdoener, maar ook gescheurd glas of houtrot in het kozijn kunnen lekken veroorzaken. Daarnaast kunnen in de aansluiting tussen het dakraam en de dakbedekking beschadigingen voor wateroverlast zorgen. De loodslab, die moet zorgen voor een waterdichte afsluiting tussen dakraam en dakbedekking, is bijvoorbeeld te dun of poreus. Een specialist klimt met plezier voor u het dak op om beschadigingen aan het rond een dakraam te repareren om zo de waterlekkage te verhelpen.

Kunt u de oorzaak van daklekkage niet vinden?

Bel naar 088 444 7641 en een lekkagespecialist uit Tiel komt snel bij u langs.

Bel: 088 444 7641

Lekkages van sanitair

Lekkages van sanitair komen veel voor in Tiel, bijvoorbeeld door een verouderde waterleiding in de douche of het toilet. Maar ook bij de kraan van de wasmachine kan een waterlek voorkomen. Ziet u natte plekken op het plafond? Dan is er vaak iets mis in de badkamer. Hieronder lees u meer over waterlekkage van sanitair en wat u zelf kunt doen om dit te verhelpen.

Navigeer naar:
Lekkage in badkamer of douche? | Toilet lekkage? | Lekkende kraan, wat kunt u doen? | Wasmachine lekt, wat nu?

badkamer lekkage Tiel

Lekkage in badkamer of douche?

Waterschade in en rondom de badkamer komt veel voor. Water hoopt zich namelijk snel op in een vochtige badkamer, waardoor ernstige waterschade in kamers en badkamers kan voorkomen. Zit er toch een lekkage in de badkamer? Dan is het belangrijk dat u dit op tijd opmerkt. U herkent een lekkage in de badkamer bijvoorbeeld aan schimmel of vochtplekken op de muren in naastgelegen kamers. Ook donkere voegen tussen het tegelwerk in bijvoorbeeld de douche kunnen duiden op een lekkage. Een lekkage in de badkamer ontstaat veelal door gebroken tegels, kapotte voegen of slechte kitnaden in de douche. Een leidingbreuk of kapotte afvoer in bijvoorbeeld de douche kan ook resulteren in een lekkage.

toilet lekkage Tiel

Toilet lekkage?

Vermoedt u een lekkend toilet? Als u denkt dat er een lek bij de stortbak zit, dan is het goed om te controleren of het niet om condens gaat. Elke keer als u doorspoelt dan komt er koud water in de stortbak. Omdat het in uw woning in Tiel warm is ontstaat er condens op de stortbak. Dit kan gaan druppelen. Dit kan geen kwaad, er is ook niets wat u ertegen kunt doen. Het wordt een ander verhaal als er regelmatig een plasje water rond het toilet ligt. De kans is groot dat u dan te maken hebt met een waterlekkage aan de afvoer. Het is namelijk mogelijk dat de leidingen poreus zijn geworden of dat het toilet niet goed is aangesloten. De kans is groot dat het toilet uit elkaar gehaald moet worden door een loodgieter uit Tiel om het probleem op te lossen.

lekkende kraan

Lekkende kraan, wat kunt u zelf doen?

Het is mogelijk om het opsporen en verhelpen van een lekkende kraan in sommige gevallen zelf te doen. Als u last hebt van een waterlekkage bij de kraan dan wordt dit meestal veroorzaakt door een versleten kraanleertje. Het is mogelijk dat deze hard wordt of slijt door kalk in het kraanwater. Dit leertje kunt u zelf vervangen waarna de kraan als het goed is niet meer lekt. Voordat u begint met het repareren is het belangrijk om te weten wat voor type kraan u hebt. Moderne kranen hebben namelijk niet altijd een kraanleertje maar een keramische schijf. Als dit het geval is dan kunt u het beste een loodgieter uit Tiel inschakelen.

lekkende wasmachine

Wasmachine lekt, wat nu?

Ligt er een plasje water rond uw wasmachine? U hebt waarschijnlijk last van een lekkende wasmachine. Een lekkende wasmachine komt gelukkig niet vaak voor, maar als u hier wel last van heeft, dan moet u het probleem spoedig verhelpen om schade te voorkomen. Hiervoor moet u allereerst de bron opsporen. Het is hierbij belangrijk dat u kijkt wanneer de waterlekkage ontstaat en op welke plek. Is dit tijdens het afpompen? Of komt de waterlekkage tevoorschijn bij het filter? Als u last hebt van een lekkende wasmachine tijdens het afpompen dan is de kans groot dat de afvoerpijp lekt of dat de afvoer is geblokkeerd.

Lekkages in huis; wat te doen?

Waterlekkage komt op allerlei plekken in een woning voor. Water kan via het dak naar binnen lopen, maar er kan ook een probleem zijn in een waterleiding die door een muur of vloer loopt, zoals bij vloerverwarming. Schakel snel een specialist in die vaak zonder breekwerk door lekdetectie een waterlek vindt en vraag hem ook de schade te repareren. Hieronder vindt meer informatie over waterlekkages in huis.

Navigeer naar:
Lekkage plafond | Lekkende waterleidingen | Afvoerleiding lek? | Lek in de vloerverwarming? | Lekkage cv | Lekkende radiator

vochtplekken plafond

Lekkage plafond

Het is u misschien wel eens overkomen, u ziet ineens vochtplekken op het plafond. Dit ziet er niet mooi uit en u wilt de natte plekken natuurlijk zoveel mogelijk verbergen. Men denkt dan ook vaak dat elke woning in Tiel wel eens last heeft van natte plekken op het plafond. Ze brengen een nieuw kleurtje aan op het plafond en denken dat het probleem is opgelost. Niets is minder waar, het is opsporen en vervolgens verhelpen van de oorzaak is namelijk heel belangrijk. Een vochtplek op het plafond kan verschillende oorzaken hebben. Zit de vochtplek in het midden van het plafond? De kans is groot dat het probleem in de bovenliggende kamer zit. Is er geen bovenliggende kamer? Dan is de vochtplek waarschijnlijk het gevolg van een daklekkage. Een vochtplek tegen de muur kan ontstaan door een lekkende waterleiding of door doorslaand vocht.

lek in waterleiding

Lekkende waterleidingen

Een lekkage in de waterleiding is ontzettend vervelend en zorgt vaak voor veel schade. Een waterleiding is drukhoudend, wat betekent dat er een constante aanvoer van water is. Hierdoor is de lekkage ook constant. Omdat de waterleiding drukhoudend is verzadigd alles op de bron met vocht wat in veel schade resulteert.

Door de grote verzadiging is de bron bovendien lastig te vinden. Het is dan ook noodzakelijk om lekdetectie in te schakelen. Hierbij zal de loodgieter uit Tiel allereerst de hoofdkraan van de waterleiding dichtdraaien zodat de druk op de leiding afneemt. Vervolgens zal de loodgieter door middel van lekdetectie de bron lokaliseren en het probleem in de waterleiding oplossen.

waterlekkage Tiel

Afvoerleiding lek?

Ruikt u een onaangename of muffe geur in huis? Dan zit er mogelijk een waterlek in een afvoerleiding. Laat dit snel repareren, want na verloop van tijd wordt de schade steeds groter. Een lekkagespecialist kan de precieze plek van het waterlek opsporen zonder dat er hak- en breekwerk bij nodig is. Vaak is het nodig om de waterleiding te vervangen, omdat er anders waarschijnlijk snel weer een beschadiging aan komt. Soms kan een vakman het waterlek ook dichter door een rubberbandje om de waterleiding te schuiven. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten. Bent u benieuwd wat een loodgieter uit Tiel voor u kan betekenen? Vul vandaag nog het offerteformulier in.

vloerverwarming lekkage in Tiel

Wat te doen bij een lek in de vloerverwarming?

Hebt u problemen met de vloerverwarming? Deze worden veelal veroorzaakt door een lekkage. De vloerverwarming is helaas niet makkelijk te bereiken. Hoe weet u dan of het daadwerkelijk om een lekkage gaat? Controleer de druk van uw vloerverwarming. Verdwijnt deze snel, tussen de 0,1 en 0,2 bar per dag? Dan hebt u waarschijnlijk te maken met een lekkage. Het is noodzakelijk om te bron op te zoeken. De boosdoener opsporen is voor u vrijwel niet te doen. U kunt immers niet zomaar de vloer openbreken. Het is dan ook verstandig om hiervoor een loodgieter uit Tiel in te schakelen.

Lekkage van de cv

lekkende cv Tiel
Lekkage van de cv is erg vervelend, want dan wordt uw woning minder efficiënt verwarmd. Daalt de druk in de cv-ketel snel, tussen de 0,1 en 0,2 bar per dag, of ziet u water langs een waterleiding van de cv lopen? Schakel een specialist in om met lekdetectie de bron van lekken van de cv op te sporen, want dat is een lastig karwei. Lekken komen bij een cv voor bij het expansievat, de automatische ontluchter of bij koppelingen tussen leidingen. Bij een cv-ketel is ook een koolmonoxidelek mogelijk. Hier merkt u weinig van, maar het is wel heel gevaarlijk. Snel laten dichten is van levensbelang. Krijgt u last van hoofdpijn en een slaperig gevoel? Neem dan direct, 24 uur per dag, via 088 444 7641 contact op met een loodgietersbedrijf uit Tiel.

Oorzaken van een lekkende radiator

Lekt uw radiator en wilt u de bron hiervan opsporen? Dat is niet eenvoudig en kan enige tijd in beslag nemen. Het is mogelijk dat de lekkage zich in één van de aansluitpunten bevindt, zoals bij het ontluchtingskraantje of de thermostaatkraan.

Ook kunnen koppelingen in de leidingen van de radiator scheef of los zitten. Maar ook in de radiator zelf is waterlekkage mogelijk door roest of lasnaden die niet goed meer aansluiten. Daarnaast zijn er soms beschadigingen ontstaan bij eerdere werkzaamheden aan de radiator. Omdat dit vaak kleine mankementen zijn, vallen ze pas later op. De meest voorkomende oorzaken van radiatorlekkage in Tiel zijn:

  • Scheve of losse aansluitingen
  • Aantasting door roest
  • Lekkende lasnaden
  • Beschadigingen bij werkzaamheden

Heeft u met spoed een professionele lekkagespecialist nodig?

Bel gelijk naar 088 444 7641 en een ervaren loodgieter komt snel bij u langs.

Bel gelijk naar 088 444 7641

Innovatieve lekdetectie technieken

Het vervelende van lekkages is dat deze zich meestal op lastig te bereiken plekken bevinden. Zo bevindt een daklekkage zich vaak onder de bedekking, een lekkage in de douche zit vaak achter de tegels en ook voor een vloerverwarming lekkage moet u onder de grond zijn. Om de exacte locatie van de bron te vinden is het meestal nodig om van alles open te breken. Dit brengt hoge kosten en veel ongemakken met zich mee. Het is daarom een beter idee om een loodgieter uit Tiel in te schakelen. Met behulp van innovatieve lekdetectie technieken heeft hij de oorzaak en de exacte locatie hiervan gauw gevonden.

Navigeer naar: Thermografie | Ultrasoon detectie | Rookgasdetectie

Thermografie

Bij thermografie wordt bij het opsporen van lekken gebruik gemaakt van temperatuurverschillen. De loodgieter uit Tiel neemt een speciale camera mee. Hierop zijn de verschillen in temperatuur te zien. Het lek is dankzij deze manier van lekdetectie gauw gevonden op het moment dat er ergens een grote verandering in temperatuur te zien is.

lekdetectie Tiel

Ultrasoon detectie

Bij ultrasoon lekdetectie wordt er gebruik gemaakt van een ultrasoon geluid. Dit geluid wordt via een zender in uw woning afgespeeld. Vervolgens baant het zich een weg via gaten of kieren naar buiten. Hier staat de loodgieter met een ontvanger. Is het ultrasoon geluid op een bepaalde plek erg sterk? Dan zit hier het lek.

Rookgasdetectie

Ook erg bekend is rookgasdetectie. Bij deze manier van lekdetectie blaast de loodgieter uit Tiel een dikke, witte rook een ruimte in. Vervolgens is het heel eenvoudig. De lekkage zit daar waar de rook naar buiten ontsnapt. Rookgasdetectie wordt veelal toegepast als men op zoek is naar een lek in leidingen.

Hoe voorkomt u een lekkage?

Bekijk de tips over hoe een lekkage voorkomen en hoe zelf een verborgen lekkage opsporen?

Hoe zelf waterschade beperken?

Heeft u last van waterlekkage? Bel dan snel naar 088 444 7641 om direct een afspraak in te plannen bij een loodgietersbedrijf uit Tiel. Een professionele vakman is dan zo snel mogelijk ter plaatse om lekdetectie te verrichten en het lek te dichten.

Wat kunt u zelf in de tussentijd doen om de schade te beperken? Bij een groot waterlek sluit u zo snel mogelijk de hoofdkraan af. Deze bevindt zich meestal in de meterkast. U zit dan wel tijdelijk zonder water, dus het is verstandig van tevoren een emmer te vullen. Probeer bij lekkend sanitair deze tijdelijk niet te gebruiken, zoals een kraan of de wasmachine. Heeft u last van daklekkage? Dan kan plasticfolie uw woning tijdelijk beschermen tegen hemelwater.

Wat dekt de verzekering bij lekkages?

Een lekkage kan waterschade tot gevolg hebben. Een reparatie brengt vaak hoge kosten met zich mee, maar vaak bent u ook kosten kwijt aan andere zaken zoals vloerbedekking en elektronische apparatuur. Het is dan ook fijn als hier iets van wordt gedekt door de verzekeringspolis. Schade door een lekkage wordt door de opstalverzekering (voor spullen die in en aan uw woning vastzitten) en de inboedelverzekering (voor uw inboedel) gedekt. Het gaat dan om waterschade bij lekkages die zijn ontstaan door een verstopping of breuk in de waterleiding. Daarnaast ook om het springen van een waterleiding door vorst of een defect of hevige regenval. Een verzekeringsmaatschappij zal echter alleen de kosten dekken als het ontstaan van de lekkage absoluut niet uw schuld is en als u niet nalatig bent geweest. Hebt u bijvoorbeeld het raam open laten staan tijdens de regenval? Dan wordt dit logischerwijs niet gedekt.

Meest recente aanvragen uit de omgeving Tiel

Daklekkage verhelpen in Amsterdam
Lekdetectie in de buurt van Haarlem
Opsporen waterlekkage in de omgeving Alkmaar
Badkamer lekkage verhelpen in Hilversum
Oplossen dakkapel lekkage in Amstelveen
Repareren gesprongen waterleiding in Purmerend
Lekkage vloerverwarming verhelpen in Zaandam
Verhelpen lekkage plat dak in Hoofddorp
Lekkende wasmachine repareren Den Helder
Lek in schoorsteen opsporen in Hoorn

lekkage in huis

Wanneer keert de verzekering niets uit?

Meestal vergoedt uw inboedel- of opstalverzekering dichten en reparatie van het waterlek en de schade die door de lekkage ontstaan is. Maar in sommige gevallen is uitbetaling niet vanzelfsprekend of zelfs uitgesloten. Verzekeraars vergoeden geen schade die door eigen schuld is ontstaan. Een goede afdichting in de badkamer en van de douchebak zien verzekeraars aan de verantwoordelijkheid van uzelf. Daarom wordt schade door kapotte of slechte kitnaden in de douche niet vergoed. Ook als u een raam op heeft laten staan tijdens een hevige regenbui is de opgelopen schade voor uw eigen rekening. Wilt u een nieuwe inboedel- of opstalverzekering afsluiten? Controleer of deze het Keurmerk Klantgericht Verzekeren heeft of is aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars. Kijk op keurmerverzekeraars.nl en verzekeraars.nl voor meer informatie.

loodgieter Tiel

Lekkage? Schakel loodgieter Tiel in!

Heeft u last van lekkage in een waterleiding in de badkamer of douche? Zit u al enige tijd met een daklekkage bij een dakraam? Of wilt u de oorzaak van vochtplekken op het plafond aanpakken?

Om verdere schade te voorkomen is het verstandig om zo snel mogelijk een vakman in te schakelen voor het opsporen van de oorzaak, zodat hij het snel kan repareren.

Vul het offerteformulier in en u ontvangt gratis een vrijblijvende offerte van een lekkage-expert uit Tiel. Heeft u met spoed een goedkope loodgieter nodig? Bel gelijk naar 088 444 7641 en kom direct in contact met een professioneel loodgietersbedrijf uit uw regio. U geniet dan snel weer van een droog huis!