lekkage Zaandam

Lekkage in Zaandam?

Direct contact met een loodgieter via 085 500 9983

Een lekkage in Zaandam van het sanitair, dak of de wasmachine zorgt voor waterschade, vochtplekken op het plafond en schimmelvorming. Om hoge kosten te vermijden is het belangrijk om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen voor een lekdetectie, het opsporen en het repareren van een lekkage. Bel naar 085 500 9983 en u komt direct in contact met een medewerker van een lekdetectiebedrijf.

Wilt u meer weten over de methodes voor lekdetectie, de oorzaken van een daklekkage of andere waterlekkage, of het dichten van een waterlek? Lees dan verder op deze pagina. Als u het offerteformulier invult, ontvangt u spoedig een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe prijs.

Gratis offerte ontvangen

Omschrijving opdracht (*)Gratis - Vrijblijvend
Wij werken in de regio samen met: Moorman Totaal Techniek


24 uur per dag bereikbaar

Hebt u last van een lekkende waterleiding? Ziet u opeens een vochtplek op het plafond verschijnen, of werkt de mengkraan in de badkamer niet meer? Voor vrijwel elke vorm van waterlekkage geldt dat een snelle oplossing gewenst is. Bel daarom direct naar 085 500 9983 voor de 24-uurs spoedservice.

Deze spoedservice is ook bereikbaar na kantooruren of in het weekend. Een loodgieter uit de omgeving van Zaandam is snel bij u ter plaatse voor het opsporen, repareren en dichten van een lekkage.

Snelle lekdetectie

Bij een lekkage is het belangrijk dat de exacte locatie van het probleem zo snel mogelijk opgespoord wordt. Een loodgieter gebruikt speciale methodes voor de lekdetectie. Voor het opsporen van een daklekkage gebruikt hij bijvoorbeeld rookgasdetectie. De vakman spuit dan rookgas onder de dakbedekking. Er zit een lekkage op de plek waar het rook ontsnapt. Een andere methode is via geluidsgolven. Deze methode voor lekdetectie is voornamelijk geschikt voor een lekkage in de waterleiding. Met thermografische infraroodcamera’s is een lekkage in een warmwaterleiding eenvoudig op te sporen en voorkomt u hoge kosten.

Daklekkage Zaandam; opsporen & verhelpen

Het bekendste voorbeeld van lekkage bij woningen in Zaandam is de daklekkage. Een daklekkage ontstaat in de meeste gevallen door de invloeden van weer en wind. Zo zal het proces van vorst en dooi kunnen leiden tot een daklekkage van de hemelwaterafvoer of het plat dak, en is het verschuiven van dakpannen een andere mogelijke invloedsfactor. Een (plat) daklekkage brengt vervelende gevolgen met zich mee. Vocht in uw woning is niet goed voor uw gezondheid. Een hoge vochtigheid kan bijvoorbeeld resulteren in reuma, allergieën en ademhalingsproblemen. Daarnaast kan vocht leiden tot schimmels. Het spoedig opsporen en verhelpen van een daklekkage is dan ook erg belangrijk. Het opsporen van een daklekkage gebeurt in de meeste gevallen met behulp van een speciale vorm van lekdetectie genaamd rookgasdetectie. Wij adviseren om altijd een ervaren vakman uit Zaandam in te schakelen als u een daklekkage wilt opsporen en verhelpen. U hoeft dan niet zelf het dak op. U weet bovendien zeker dat de klus snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Navigeer naar:
Oorzaken plat dak lekkage | Oorzaken lekkage hellend dak | Daklekkage repareren | Lekkage schoorsteen | Lekkage dakraam

lekkage plat dak Zaandam

Oorzaken van een plat dak lekkage

Een plat daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Het is allereerst mogelijk dat bepaalde onderdelen niet goed zijn afgewerkt. Hebt u bijvoorbeeld een lichtstraat laten plaatsen in het plat dak? Als de afwerking niet goed is uitgevoerd dan kan dit uiteindelijk tot een daklekkage leiden. Een nadeel van platte daken is dat hier vuil op blijft liggen. Het is belangrijk om de dakbedekking schoon te houden, verwijder takken, bladeren en mos daarom tijdig. Dit vuil en ook stilliggend water kan namelijk de dakbedekking aantasten. Als het dakleer aan vervanging toe is dan moet u dit spoedig doen. Er kan namelijk al gauw een daklekkage ontstaan als het dakleer niet in goede staat is.

daklekkage hellend dak Zaandam

Oorzaken lekkage hellend dak

De meest voorkomende oorzaken van een daklekkage van een hellend dak zijn verschoven dakpannen door een fikse storm, een lekkende of verstopte hemelwaterafvoer of poreuze dakbedekking. De verbindingen tussen een hellend dak en de schoorsteen, dakkapel of een dakraam worden meestal dicht gemaakt met loodslabben. De loodslabben worden na verloop van tijd poreuzer en soms ontstaan er dan ook scheuren. De loodslabben zijn dan niet meer waterdicht. Een andere oorzaak is vorstschade. Dit wordt veroorzaakt doordat vocht in de dakpannen kruipt en uitzet tijdens vrieskou. De dakpannen scheuren door het uitzetten.

daklekkage in Zaandam repareren

Daklekkage repareren

Voordat een vakman kan beginnen met het repareren van een daklekkage, moet hij de exacte locatie opsporen. Dit neemt meestal de meeste tijd in beslag. Soms is de oorzaak direct duidelijk, bijvoorbeeld in het geval van verschoven dakpannen na een storm. De reparatie is dan ook eenvoudig. De vakman plaatst de dakpannen weer op de goede plek en vervangt eventueel gebroken exemplaren. Is de locatie niet direct duidelijk? Dan voert de vakman eerst een lekdetectie uit. Voor een plat dak gebruikt hij bijvoorbeeld waterdichte pasta voor het dichten van een scheur of hij vervangt een klein gedeelte van de dakbedekking.

dakkapel lekkage Zaandam

Dakkapel lekkage Zaandam

Veel dakkapellen worden geplaatst op een bestaand dak. Lekkages worden daarom ook vaak veroorzaakt door een verkeerde montage. De verbindingen zijn dan bijvoorbeeld niet helemaal waterdicht, waardoor er vocht naar binnendringt. De dakbedekking van een dakkapel bestaat meestal uit bitumineuze bedekking. Door de weersinvloeden, zoals grote temperatuurswisselingen, is het mogelijk dat de dakbedekking scheurt. De loodgieter uit de omgeving van Zaandam gebruikt dan een speciale pasta of waterdichte kit voor het dichten van de scheuren. Andere locaties waar vaak een lekkage voorkomt zijn bij de loodslabben of het afschot van de dakkapel.

lekkage dakkapel in Zaandam opsporen

Dakkapel lekkage opsporen

Voor het opsporen van een lekkage van een dakkapel begint de loodgieter uit Zaandam altijd met een visuele detectie. Zijn er leksporen zichtbaar? Bijvoorbeeld natte plekken aan de binnenzijde, op het plafond of rondom de kozijnen. Dan zoekt hij aan de buitenzijde naar de oorzaak. Vaak is dit een scheur in de dakbedekking, verkeerde plaatsing of een verbinding die niet meer waterdicht is. Niet altijd is de oorzaak direct zichtbaar. In dit geval gebruikt het lekdetectiebedrijf andere methodes voor de lekdetectie, bijvoorbeeld een rookgas- of kleurstofdetectie. Na het opsporen zorgt de vakman uiteraard voor het dichten van de daklekkage.

lekkage schoorsteen

Lekkage van de schoorsteen

Zodra het hevig gaat stormen, dan verschuiven niet alleen de dakpannen, ook andere onderdelen op het dak hebben hier onder te lijden. Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk dat er een waterlek ontstaat bij de schoorsteen. Het meest voorkomende probleem in dit geval is een verwaaide of versleten loodslab. Door de loodslab recht te leggen of te vervangen is de lekkage spoedig verholpen. Naast een lekkende schoorsteen vormen de lekkage van de dakkapel of het dakraam tevens vormen van daklekkage, waar onze loodgieter uit Zaandam regelmatig mee te maken krijgt. Laat daarom periodiek het dak, de schoorsteen en alle onderdelen controleren om vervelende lekkageproblemen te voorkomen.

lekkage dakraam Zaandam

Lekkage dakraam

Veelvoorkomende oorzaken in Zaandam van een daklekkage van het dakraam zijn een gebroken dakpan, stilstaand water op de slabben of gaten in de gootstukken. Hierdoor loopt er water naar binnen. Het repareren bestaat uit het vervangen van de kapotte onderdelen of het schuin afsnijden van de slabben. Wanneer de afstand tussen het dakraam en de dakpannen te groot is, dit moet tussen de 30 en de 60 millimeter zijn, komt er ook water naar binnen. In zo’n geval moeten de dakpannen ook vervangen worden om het gat te dichten. Een andere oorzaak is gescheurd glas of uitgedroogde rubbers. De lekdetectie van een lekkend dakraam bestaat voornamelijk uit een visuele detectie.

Voorkom waterschade! Bel naar 085 500 9983 voor een ervaren loodgieter!

De loodgieter zorgt voor het opsporen en repareren van de daklekkage.

Gratis offerte ontvangen

Lekkages van sanitair

Uw sanitair zoals de toilet en de douche is aangesloten op leidingen voor de af- en aanvoer van water. In de badkamer zijn er zowel leidingen voor koud water als voor warm water. Een lekkage van het sanitair komt voor in het leidingwerk van de douche of bad, maar ook door verouderd materiaal. De aansluitingen zijn dan bijvoorbeeld niet meer waterdicht. Andere oorzaken zijn een verkeerde plaatsing van het sanitair.

Navigeer naar:
Lekkage in badkamer of douche? | Toilet lekkage? | Lekkende kraan, wat kunt u doen? | Wasmachine lekt, wat nu?

badkamer lekkage Zaandam

Lekkage in badkamer of douche?

Een lekkende waterleiding ligt tevens regelmatig aan de basis voor een probleem in de badkamer. Het opsporen van lekkages in de badkamer is een proces dat u eventueel eigenhandig kunt uitvoeren. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de uiteindelijke kosten.

Het vinden van een kapotte leiding in de badkamer is doet u het beste met behulp van een schroevendraaier. Controleer hiermee de tegeltjes op holle plekken, en de voegen op afbrokkeling. Kijk indien nodig tevens naar de rozetten en de douchebak. Wij adviseren om contact op te nemen met een loodgieter uit Zaandamvoor dit soort problemen. Zo bent u gegarandeerd dat de reparatie goed opgelost wordt en deze niet terugkeert.

toilet lekkage Zaandam

Toilet lekkage?

Ligt er al sinds lange tijd af en toe een plas water rondom de toiletpot? Grote kans dat u te maken hebt met een lekkage. Een lekkage van het toilet zit meestal in het inbouwreservoir of in de afvoer. Het komt namelijk vaak voor dat (vooral hangende) toiletten niet goed worden aangesloten. Men maakt gebruik van een smalle verbinding of van een verbindingsstuk van 90 graden. Dit kan al gauw leiden tot een verstopping en waterlekkage. Met het blote oog is de oorzaak helaas niet makkelijk te achterhalen, tenzij u de hele wc wilt loshalen. Met behulp van lekdetectie heeft een loodgieter uit Zaandam het probleem gauw gevonden. Hij zal naast de lekdetectie bovendien een druktest uitvoeren om te controleren of er geen lekkage in de waterleiding zit. Als de bron is gevonden dan zal de loodgieter het probleem spoedig oplossen, zodat u geen last meer hebt van een lekkend toilet.

lekkende kraan

Lekkende kraan, wat kunt u zelf doen?

Een lekkende kraan in de keuken of badkamer is in de meeste gevallen het gevolg van verkalking van het kraanleertje of de kraan zelf. Als u last hebt van een druppelende keuken- of badkamerkraan, dan is het aan te raden om eerst eens te kijken naar de mogelijkheden voor het ontkalken van uw kranen. Hiervoor hebt u niet de hulp van een loodgieter uit [var]1 nodig. Het enige wat u hoeft te doen is de kraan te demonteren en alle onderdelen in een badje met soda en azijn te leggen. Zet de keuken- of douchekraan vervolgens weer in elkaar, en waarschijnlijk is de lekkage dan verholpen. Vervang eventueel de gehele kraan. Is er nog steeds sprake van een druppelende mengkraan? Schakel dan een professioneel bedrijf in om de waterlekkage te stoppen. Bel naar 085 500 9983!

lekkende wasmachine

Wasmachine lekt, wat nu?

Wanneer de wasmachine lekt, dan ligt hier één van de volgende oorzaken aan ten grondslag. Het is zeer waarschijnlijk dat de aanvoer- of afvoerslang is versleten, waardoor er water uit de wasmachine loopt. Daarnaast is het tevens mogelijk dat het deurtje niet meer goed sluit.

In de meeste gevallen betekent dit dat de rubberband rondom de deur niet meer waterdicht is. Als beide opties niet kloppen, kijk dan eens bij het filter onder in de wasmachine. Ook hier treedt regelmatig een waterlekkage op. Wij adviseren om bij het ontdekken van het lek snel contact op te nemen met een monteur via 085 500 9983. Zo weet u zeker dat u geen nieuwe overlast krijgt.

Lekkages in huis; wat te doen?

Een lekkage in huis is erg vervelend. Het zorgt namelijk voor een muffe en bedompte lucht, schimmelvorming, natte plekken op het plafond en andere schade. Lekkages komen voor in de badkamer, voornamelijk bij het bad, maar ook bij de douche en de wastafel, het toilet en in de leidingen. Ook in vloerverwarming met water komen soms lekkages voor. Een loodgieter uit Zaandam gebruikt voor het opsporen van een lekkage diverse methodes. Denk aan detecteren met rookgas en thermografie.

Navigeer naar:
Lekkage plafond | Lekkende waterleidingen | Afvoerleiding lek? | Lek in de vloerverwarming? | Lekkage cv | Lekkende radiator

vochtplekken plafond

Lekkage plafond

Als u vochtplekken in het plafond van uw huis hebt dan mag u deze absoluut niet negeren. Natte plekken op het plafond geven veelal aan dat er ernstigere problemen aanwezig zijn bij uw woning in Zaandam. Ze kunnen bovendien resulteren in bacteriën en schimmels maar ook aan schade aan uw plafond. Vochtplekken kunnen overal voorkomen. Als ze op het plafond zitten dan zijn de plekken veelal ontstaan door condensatie of vocht afkomstig van het dak. Dit kan ontstaan door een lekkage of door infiltratie van regenwater. Een constructiefout of slijtage aan de buitenzijde van uw woning in Zaandam kan resulteren in infiltratie door regenwater. Denk hierbij aan poreus metselwerk, kapotte dakbedekking of een verstopte regenpijp. Is er geen probleem te vinden op het dak? Vochtplekken op het plafond kunnen ook ontstaan door een gesprongen waterleiding, bijvoorbeeld in de badkamer.

lek in waterleiding

Lekkende waterleidingen

De meeste lekkages ontstaan door een probleem met de leidingen.

Een lek in de waterleiding kan het gevolg zijn van verscheidene oorzaken. Zo is het ten eerste mogelijk dat het proces van vorst en dooi waterleidingen laten barsten barsten, of treden er scheurtjes op door slijtage.

Wat de oorzaak van de lekkage ook is, het is belangrijk dat u een loodgieter uit Zaandam deze direct laat opsporen en oplossen. De loodgieter gebruikt een visuele detectie voor het opsporen van de locatie. Hierbij let hij bijvoorbeeld op natte plekken op de muur of het plafond en schimmelvorming. Ook een muffe lucht kan wijzen op een lekkage in één van de waterleidingen.

waterlekkage Zaandam

Afvoerleiding lek?

De afvoerleidingen zitten meestal weggewerkt in de muur of in de vloer van uw woning in Zaandam. Bij een lekkage is de locatie niet altijd direct duidelijk. U merkt een waterlekkage bijvoorbeeld aan natte plekken rondom de afvoerleiding van de badkamer, toilet of douche of door een vieze en bedompte lucht. Dit komt onder andere door schimmelvorming. Montageproblemen, kapotte verbindingsstukken of scheurvorming zijn veelvoorkomende oorzaken. Lekdetectie door middel van geluidsgolven, een ultrasone detectie, is zeer geschikt voor het opsporen van beschadigde koudwaterleidingen. Een reparatie van de leidinglekkage is vaak niet mogelijk. Daarom vervangt de loodgieter het beschadigde gedeelte tijdens het repareren.

vloerverwarming lekkage in Zaandam

Wat te doen bij een lek in de vloerverwarming?

De vloerwarming bestaat uit allemaal buizen met water. Een lekkage in de vloerverwarming ontstaat meestal doordat het verwarmingssysteem verkeerd is aangelegd. Vaak gaat het dan om verkeerd aangesloten koppelstukken tussen de verschillende leidingen van de vloerverwarming. Een andere oorzaak die loodgieters uit Zaandam vaak zien is dat één van de leidingen van de vloerverwarming doorboord is tijdens werkzaamheden. De loodgieter gebruikt voor het opsporen van het lek diverse methodes. Hiervoor is het vaak niet nodig om veel hak- en breekwerk uit te voeren. Hij gebruikt bijvoorbeeld een thermografische- of ultrasoon lekdetectie. Na het opsporen zorgt de loodgieter voor het verhelpen van de lekkage.

Lekkage van de cv

lekkende cv Zaandam
Een lekkage van de cv is te herkennen aan een wegvallende druk en natte plekken rondom de ketel. Lekkages ontstaan in het expansievat, de ketel, de ontluchter of de leidingen van de centrale verwarming. Draai altijd de hoofdkraan dicht en zet de cv uit als u denkt dat er sprake is van een lekkage van de cv. Naast een waterlekkage is het ook mogelijk dat er een koolmonoxidelekkage ontstaat in de cv-ketel. Koolmonoxide ruikt u niet, maar is zeer gevaarlijk voor uw gezondheid. Met een koolmonoxidemelder naast de ketel, wordt u op tijd gewaarschuwd voor een dergelijke koolmonoxidelekkage. Bel naar 085 500 9983 en een loodgieter is spoedig ter plaatse voor de reparatie van het lek.

Oorzaken van een lekkende radiator

U herkent een lekkende radiator vaak door natte plekken rondom de radiator of wegvallende druk in de cv-ketel. Een dalende druk betekent dat er ergens water uit het systeem loopt. Loop daarom alle radiatoren langs of er ergens natte plekken zijn. Een veelvoorkomende oorzaak van een lekkage in een radiator is een kapotte aansluiting. Een radiator heeft meerdere aansluitingen, namelijk voor de aanvoer en afvoer van het water, om water af te tappen en voor de ontluchtingskraan. Een lek komt ontstaat meestal in één van deze verbindingen. Andere oorzaken zijn een beschadiging van de blindstop, roestvorming of door een scheur in het leidingwerk. Dit zijn de bekendste oorzaken van een lekkage in de radiator:

  • Scheurvorming in het leidingwerk.
  • Beschadigde verbindingen van de radiator en het leidingwerk.
  • Roestvorming aan de binnenzijde van de radiatoren.
  • Lekkend ontluchtingsventiel.

Bel naar 085 500 9983 voor de spoedservice van een loodgieter in de buurt!

Een vakman is snel ter plaatse voor het opsporen en dichten van een lekkage.

Bel gelijk naar 085 500 9983

Innovatieve lekdetectie technieken

Voor het opsporen van een lekkage maken onze experts uit Zaandam gebruik van diverse vormen van lekdetectie. Een voordeel van onze innovatieve lekdetectie technieken is dat deze weinig hak- en breekwerk vereisen. Dit scheelt u een hoop werk en kosten. Het verhelpen van de waterlekkage is bovendien gauw afgehandeld. De technieken die wij het meest gebruiken zijn thermografie, ultrasone of rookgas detectie.

Navigeer naar: Thermografie | Ultrasoon detectie | Rookgasdetectie

Thermografie

Bij thermografie wordt gebruikt gemaakt van een warmtebeeldcamera om een lekkage te zoeken. Deze manier van lekdetectie heeft een aantal voordelen. Er is bijvoorbeeld geen contact met het oppervlak nodig, het opsporen is bovendien snel gedaan. Deze methode wordt gebruikt bij verschillende soorten lekkages, waaronder bouwkundige en leidingtechnische lekkages.

lekdetectie Zaandam

Ultrasoon detectie

Ultrasoon lekdetectie is een geavanceerde technologie waarmee u snel lekkages kunt opsporen. Een lek maakt namelijk altijd een geluid, dit kunt u met het oor niet waarnemen. De specialist uit Zaandam versterkt dit geluid met behulp van ultrasoon. Vervolgens controleert de specialist waar het geluid het meest krachtig is. Zo is de lekkage dankzij de lekdetectie eenvoudig gevonden.

Rookgasdetectie

Bij rookgasdetectie wordt een grote hoeveelheid rook in bijvoorbeeld de waterleiding geblazen. De rook komt vrij op de plek waar de lekkage zich bevindt. Dankzij deze detectie zijn ook de kleinste lekkages gauw gevonden. Deze manier van lekdetectie wordt bovendien meestal gebruikt bij een daklekkage. Deze methode is zeer efficiënt, snel en onnodig hak- en breekwerk is niet nodig.

Hoe voorkomt u een lekkage?

Bekijk de tips over hoe een lekkage voorkomen en hoe zelf een verborgen lekkage opsporen?

Hoe zelf waterschade beperken?

Bij een lekkage in de waterleidingen of de wasmachine is het verstandig om de hoofdkraan direct dicht te draaien. U voorkomt zo dat er nog meer water uit de kapotte leidingen stroomt. Sluit ook het elektra af in het geval van een waterlekkage. U wilt natuurlijk niet dat er kortsluiting veroorzaakt wordt.

Neem vervolgens contact op met een lekdetectiebedrijf uit Zaandam door te bellen naar 085 500 9983. Een loodgieter is dan snel ter plaatse voor het opsporen en het repareren van een waterlek. In het geval van een daklekkage door kapotte of verschoven dakbedekking kunt u uw woning beschermen door folie over het dak te leggen totdat de loodgieter ter plaatse is.

Wat dekt de verzekering bij lekkages?

Een lekkage kan veel schade in uw woning in Zaandam veroorzaken. Het is fijn om te weten of dit door de verzekeringsmaatschappij wordt gedekt. De opstalverzekering vergoedt schade aan het huis en aan alles wat hieraan vastzit. Denk hierbij aan het plafond, de vloer en sanitair. De manier waarop de schade is ontstaan bepaalt of de schade wordt vergoed. De verzekering vergoedt in ieder geval schade door lekkages van (een aangesloten installatie op) de waterleiding of de centrale verwarming en een afvoerpijp- of daklekkage. Schade door een kapotgevroren waterleiding- of cv-buis wordt ook vergoed. De opstalverzekering vergoedt bovendien gevolgschade door hak- en breekwerk voor het opsporen van het lek. Neem foto’s van de lekkage en de gevolgschade om op te sturen naar de verzekeringsmaatschappij.

Meest recente aanvragen uit de omgeving Zaandam

Daklekkage verhelpen in Amsterdam
Lekdetectie in de buurt van Haarlem
Opsporen waterlekkage in de omgeving Alkmaar
Badkamer lekkage verhelpen in Hilversum
Oplossen dakkapel lekkage in Amstelveen
Repareren gesprongen waterleiding in Purmerend
Lekkage vloerverwarming verhelpen in Zaandam
Verhelpen lekkage plat dak in Hoofddorp
Lekkende wasmachine repareren Den Helder
Lek in schoorsteen opsporen in Hoorn

lekkage in huis

Wanneer keert de verzekering niets uit?

Wanneer de schade van een lekkage uw eigen schuld is, keert een verzekeringsmaatschappij niet uit. Bijvoorbeeld doordat uw de naden van een douchebak niet heeft afgekit of doordat u een dakraam open heeft laten staan tijdens een regenbui. Bij schade door een lekkage buiten uw schuld krijgt u ook niet altijd de reparatiekosten van de loodgieter terug. De vergoeding is afhankelijk van de polis van uw opstal- of inboedelverzekering. Neem daarom altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij om te informeren naar de vergoeding. Nieuwe inboedel- of opstalverzekering afsluiten? Kijk dan op keurmerkverzekeraars.nl voor keurmerken of op verzekeraars.nl of de verzekeringsmaatschappij lid zijn van het Verbond van Verzekeraars.

loodgieter Zaandam

Lekkage? Schakel loodgieter Zaandam in!

Bij een lekkage wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Bel daarom direct naar 085 500 9983! Dan komt u gelijk in contact met een loodgieter bij u in de buurt. Deze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Een vakman uit Zaandam is snel bij u ter plaatse voor een lekdetectie en het dichten van een daklekkage of andere waterlekkage.

Het is belangrijk om snel een vakman in te schakelen voor het repareren, want zo voorkomt u hoge kosten door waterschade. Vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe prijs voor een lekdetectiebedrijf. De vakman gebruikt verschillende methodes voor het opsporen van een lekkage.