Lekkage in Leeuwarden verhelpen?

Bel direct voor de spoedservice!

Bel nu: 088 444 7641!

Nu bereikbaar.

Lekkage Leeuwarden

Een lekkage in Leeuwarden kan veel waterschade veroorzaken. Belangrijk dus om zo snel mogelijk een ervaren loodgieter in te huren. Door de waterlekkage snel te herstellen voorkomt u grotere schade en hogere herstelkosten. Op zoek naar een loodgieter in uw regio?

Start gratis offerteaanvraag!

Na deze aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk een gratis offerte op maat: helemaal vrijblijvend! Meer weten over lekkages? U vindt op deze pagina informatie over het opsporen van een lek in het dak, de waterleiding of badkamer. We geven u ook meer informatie over de prijzen van herstelwerkzaamheden en u leest hoe een loodgieter een reparatie uitvoert.

24/7 spoedservice bij lekkage!

Maak bij lekkage in Leeuwarden gebruik van de 24/7 spoedservice: binnen een half uur staat een loodgieter bij u op de stoep voor een snelle reparatie. Hiermee voorkomt u grotere schade aan uw huis en interieur en zo houdt u de kosten laag. Wanneer gebruik maken van de spoedservice? Bijvoorbeeld als u merkt dat er water via het dak naar binnen lekt, als u vermoed dat er een lek in de waterleiding zit of als uw badkamer lekt.

Bel direct 088 444 7641!

Nu bereikbaar.

Lekkage in huis: wat te doen?

Vochtkringen op het plafond, een hoge waterrekening of een houten vloer die kromtrekt: allemaal tekenen van een lekkage in huis. Het is belangrijk om deze lekkage in Leeuwarden snel op te sporen en te verhelpen, zodat u grotere schade voorkomt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Het eerste wat u moet doen, is het inschakelen van een loodgieter. In geval van spoed komt hij direct naar u toe. Moet u nog even wachten? Zorg er dan voor dat er geen extra schade ontstaat. Schuif stoelen, kasten en andere meubels aan de kant zodat deze niet aangetast raken door het water. Daarnaast is het belangrijk om het water op te vangen in een bakje of emmer zodat ook de vloer niet te nat wordt.

daklekkage Leeuwarden

Daklekkage Leeuwarden

Een daklekkage in Leeuwarden komt regelmatig voor. Een lekkage in het dak veroorzaakt grote problemen. Als regenwater bij de dakconstructie komt, loopt u het risico op houtrot. Wanneer u dit niet op tijd stopt, moet u de complete dakconstructie vernieuwen. Door snel te handelen en een loodgieter in te huren, voorkomt u deze grote schade en hoge herstelkosten.

Een daklekkage ontstaat op verschillende manieren. Dakbekleding die kapot is, een lekkende dakgoot of een lekkage bij het dakraam: ze hebben één ding gemeen, en dat is dat het zorgt voor flinke waterschade.

Hieronder leest u meer over daklekkages: wat de meest voorkomende oorzaken zijn en hoe u deze het beste oplost. Wilt u een loodgieter inhuren om het lek in uw dakoppervlak te repareren? Vraag dan snel een gratis offerte aan!