Dakgootbescherming

Om uw dakgoten schoon te houden, is het belangrijk dat u deze regelmatig laat reinigen. Door een dakgoot te reinigen, voorkomt grote problemen. Een oplossing voor veelvuldig moeten reinigen, is dakgootbescherming. Met dakgootbescherming, de naam zegt het al, beschermt u de dakgoot. Meestal gaat het hier om bescherming tegen bladeren en vogels. Zo raakt de dakgoot en regenpijp niet verstopt en hoeft u minder te reinigen of ander onderhoud uit te voeren. U plaatst de dakgootbescherming of vogelschroot zelf, of u schakelt een expert in voor het plaatsen of reinigen. Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het formulier!

Dakgootbescherming

Het netwerk van Jos Laan, experts in dakgootbescherming en het reinigen van dakgoten.

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het contactformulier. Wij zijn operatief in heel Nederland. Wel zo gemakkelijk!

Voordelen

Er zitten vele voordelen aan het aanschaffen van dakgootbescherming. Door een bladvanger of rooster als dakgootbescherming bijvoorbeeld, voorkomt u dat bladeren in uw dakgoot terecht komen zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij is en blijft. Met een vogelschroot zorgt u ervoor dat vogels zich niet tussen uw dakbedekking en dakbeschot kunnen nestelen, en op deze manier vervuilen ze de dakgoot niet. Doordat u zorgt voor bescherming van uw dakgoot met dakgootbescherming zoals een bladvanger of vogelschroot, hoeft u deze minder vaak te reinigen of andere vormen van onderhoud uit te voeren. Als u het reinigen van uw dakgoot helemaal zat bent, is dakgootbescherming de ideale oplossing.

Bladvanger

Eén van de meest gebruikte vormen van bescherming voor een dakgoot, is een bladvanger. Een bladvanger zorgt ervoor dat de dakgoten beschermd worden tegen bladeren en bladvrij blijven, waardoor u minder hoeft te reinigen. Ditzelfde geldt voor de regenpijp. U plaatst een bladvanger gemakkelijk zelf, maar u kan het ook overlaten aan een vakman. Met een bladvanger hoeft u minder onderhoud uit te voeren aan uw dakgoten doordat deze bladvrij blijven. Er zijn ook diverse varianten als het gaat om een bladvanger. Kijk welke variant bladvanger het beste bij uw dakgoten en regenpijp past en geniet van dakgoten die bladvrij zijn.

Vogelschroot

Een andere vorm van dakgootbescherming is een vogelschroot. Een vogelschroot is vooral bedoeld om vogels onder uw dakbedekking weg te houden. Een vogelschroot is een soort rooster dat dus de vogels tegenhoudt en de dakgoot beschermt. Het rooster zorgt ervoor dat u minder onderhoud hoeft uit te voeren aan de dakgoten, regenpijp en het dak zelf. Ook heeft u minder overlast van vogels die onder de dakbedekking van het dak kruipen. Een vogelschroot is in principe zo geplaatst, maar doordat dit wel op hoogte gedaan moet worden, is het verstandiger om de plaatsing van de vogelschroot over te laten aan een expert.

Gratis offertes vergelijken

Dakgoot reinigen

Prijzen

Voor dakgootbescherming zijn er diverse varianten te bedenken, waardoor de prijzen ook verschillen. Het hangt ervan af hoeveel materiaal er nodig is voor het plaatsen van de bladvanger of vogelschroot. Ook hangen de prijzen af van of u deze zelf plaatst, of het plaatsen overlaat aan een expert. Laat u het plaatsen van de bladvanger of vogelschroot over aan een expert via ons, dan kunt u rekenen op de beste service tegen de meest voordelige prijzen. Neem daarom nu contact met ons op om een expert aan het werk te zetten met de dakgootbescherming of om advies te vragen over het plaatsen van een rooster of het reinigen hiervan.

Zelf dakgootbescherming plaatsen

Als u het continu reinigen of laten reinigen van uw dakgoot zat bent, plaatst u zelf een bladvanger of vogelschroot. Houd rekening met de hoogte van de dakgoot, waardoor u moet werken met een ladder of steiger. Door zelf aan de slag te gaan met een bladvanger of vogelschroot als bescherming voor uw dakgoot, hoeft u geen expert in te schakelen wat u weer in de kosten scheelt. Zorg er wel voor dat u het rooster goed plaatst, anders moet u alsnog reinigen en onderhoud uitvoeren. Doet u het goed, dan geniet u van een dakgoot die u niet hoeft te reinigen en bladvrij is.

Contact met een expert!

Heeft u geen zin meer om uw dakgoten te blijven reinigen? Bent u klaar met al dat onderhoud aan uw goot? Kies dan voor dakgootbescherming. Er zijn diverse vormen van dakgootbescherming, bijvoorbeeld een vogelschroot of een bladvanger. Deze zorgen ervoor dat bladeren en vogels geen kans meer hebben, waardoor uw dakgoten en regenpijp vuil- en bladvrij zijn en blijven. Voor het plaatsen van de dakgootbescherming schakelt u gemakkelijk een expert in. U vult het contactformulier in en beschrijft wat u wilt weten of laten doen. U ontvangt van ons diverse vrijblijvende offertes. Zo bent u verzekerd van een goede prijs!